Sloepvaren

Kom tot rust en ontdek de Hanzestad Zwolle

 • Maximaal 35 personen
 • Vanaf € 249
 • 1 uur

Nog even de stad in om na te praten over de bijeenkomst of om gezellig bij te kletsen? Een rondvaart op de Blauwvinger leent zich hier perfect voor. Geniet van de wateren in en om Zwolle!

Wat ga je doen?

Na een bijeenkomst nog even de stad in om gezellig bij te kletsen? De stoere Blauwvinger vaart op de wateren in en om Zwolle. Deze luxe sloep is voorzien van een gezellige rondzit met zachte kussens en biedt plek aan 35 personen. Aan boord is een toilet aanwezig en er is hete luchtverwarming onder de banken.

“Onze favoriete activiteit om je kennis te laten maken met de mooie Hanzestad Zwolle!”

Wie begeleid de activiteit?

De Blauwvinger komt samen met schipper Kaatje, ze zingt hierbij aanstekelijke zeemansliederen en speelt op haar accordeon. De schipper zal tijdens de rondvaart de leuke wetenswaardigheden vertellen over alles wat er voorbij glijdt.

Voor wie?

Deze activiteit is ideaal als afsluiter van jouw vergadersessie. Je mag je eigen en eten drinken meenemen aan boord, maar wij kunnen ook zorgen voor drankjes, koffie, lunch, een High Tea, een High Wine, borrelen met hapjes of een Floating dinner. 

Wat zit er in de activiteit inbegrepen?

 • De Sloep Blauwvinger
 • Schipper Kaatje
 • Mogelijkheid tot hapjes en drankjes aan boord

Petra

"Wat een heerlijke afsluiter van de vergadering was dit. We hebben op een unieke manier kennis gemaakt met Zwolle en schipper Kaatje vertelt de leukste verhalen tijdens de rondvaart. Aan boord was een High Wine verzorgd!"

Waar is het Sloepvaren?

 • Grand Hotel Wientjes

  Dé vergaderlocatie van Zwolle Zwolle - Overijssel

  Grand Hotel Wientjes is een begrip in de Hanzestad Zwolle. De centrale ligging, karakteristieke uitstraling, uitstekende service en sfeervolle Grand Café maken dit hotel een geliefde plek om samen te komen. Niet alleen voor de Zwollenaar. Vanuit het het hele land komt men hier samen voor een vergadering, training of opleiding.

Meer inspiratie