Floating Amsterdam

De trossen zijn los

  • Vanaf 20 personen
  • Vanaf € 39 p.p.
  • 2 uur

Maak een gezellige rondvaart of kies voor een feestelijk event waarbij de mogelijkheden (bijna) onbegrensd zijn. Zelfs als het regent kun je genieten van deze tour, door middel van de speciaal ontwikkelde kap.

Wat ga je doen?

Maak een gezellige rondvaart of kies voor een feestelijk event, waarbij de mogelijkheden (bijna) onbeperkt zijn. Zélfs als het regent! De boten van Floating Amsterdam zijn namelijk uitgerust met een speciaal ontwikkelde cabrio kap.

Er is van alles aan boord om het jou naar de zin te maken: verwarmde lounge seats, ondersteuning van internet, wifi, presentatiemiddelen en nog veel meer. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

“Beleef deze unieke grachtentour door Amsterdam onder het genot van een hapje en een drankje.”

Wie geeft de workshop?

In grote lijnen wordt een vaste route gevaren, maar soms heeft de spontane schipper ineens zin om links te gaan i.p.v. rechts (of andersom). Wees gerust, je wordt niet in de Biesbosch gedropt. De sloep vaart je langs de mooiste bezienswaardigheden en komt gewoon weer aan op het startpunt.

Voor wie?

Voor iedereen die kennis wilt maken met Amsterdam, met een heerlijke rondvaart.  

Petra

"We hebben een hele gezellige middag gehad op de boot. De schipper vertelde van alles over Amsterdam. We hadden heerlijk weer en de hapjes en drankjes waren heerlijk."

Waar is Floating Amsterdam?

  • Garden Hotel

    Stijlvolle vergaderlocatie in Amsterdam-Zuid Amsterdam - Randstad

    Vergaderen in volledige privacy terwijl buiten de wereld aan je voeten ligt. Nergens kan dat zo goed als bij het Garden Hotel. Gelegen tussen de prachtige herenhuizen in Amsterdam-Zuid is dit vijfsterrenhotel dé vergaderlocatie voor managementsessies, boardmeetings en internationale bijeenkomsten.

Meer inspiratie