Een dag met een topsporter

Ondernemen is topsport

 • Vanaf 10 personen
 • Vanaf € 50 p.p.
 • 2 uur

Topsporters kunnen ons veel leren over het behalen van topprestaties. Hoe haal je het beste uit een individu of een team? Hoe stel je realistische doelen vol ambitie? En hoe werk je stap voor stap naar het ultieme einddoel: goud?

Wat ga je doen?

Start de dag met een sportersontbijt en laat je meenemen in de dagelijkse routine van topsporters. Wat doen zij er dagelijks aan om het beste uit zichzelf te halen? Zonder inspanning, geen ontspanning. Samen met je team werk je je in het zweet tijdens een sportworkshop zoals tennissen, een meerkamptraining of een mountainbikerit.

“Topsporters kunnen ons veel leren over het behalen van topprestaties”

Voor wie?

In samenwerking met topsporters en sportcoaches biedt Résidence Groot Heideborgh volop inspiratie om groots te denken en klein te beginnen. Geschikt voor teams vol ambitie en voor trainingen waar persoonlijke ontwikkeling hoog op de agenda staat.

Wat heb je nodig?

Tijdens deze activiteit ga je letterlijk energie opdoen. Sportieve kleding en (buiten) sportschoenen zijn daarom een must.

Wat zit er inbegrepen bij Een Dag met een Topsporter?

 • Goede start van de dag met een sportersontbijt
 • Een lezing van een bekende topsporter
 • Een clinic inclusief benodigde materialen door de topsporter

Waar is een dag met een topsporter?

 • Résidence Groot Heideborgh

  Inspirerend vergaderen op de Veluwe Garderen - Veluwe

  Vergaderen en tegelijkertijd ontspannen? Het kan bij Résidence Groot Heideborgh! Kies jij voor een schommelstoel om nieuwe plannen te maken, een sfeervolle huiskamer voor een coaching sessie of voor de Buitenplaats waar je een onvergetelijk evenement organiseert midden in de Veluwse bossen?

Meer inspiratie

 • 2 - 10 personen
  750 exclusief BTW

  Inspiratiewandeling

  De inspiratiewandeling is een unieke werkvorm waarbij de tourleider jullie begeleid naar een verrassend resultaat.

 • Vanaf 10 personen
  Op maat

  Workshop Schapendrijven

  Schapen en mensen hebben meer gemeen dan je denkt! Ontdek tijdens deze bijzondere teambuildingsactiviteit de diverse metaforen zoals communicatie, leiderschap en rollen binnen een groep. Wie heeft als eerste zijn schaapjes op het spreekwoordelijke droge?

 • Tot 10 personen
  Op maat

  In je eigen bubbel

  Om uit je bubbel te komen, moet je er soms eerst in. Letterlijk. Bubble Ball scoort het hoogst als het gaat om competitie, hilariteit en samenwerking. Duik jij de Bubble Ball in?