Drakenbotenrace

Een waar spektakel op het water

 • Vanaf 5 personen
 • Vanaf € 349
 • 2 uur

Zwolle is een Hanzestad en ademt met de historische binnenstad één en al sfeer uit. De stad was in de 15e en 16e eeuw lid van de Hanze en daarmee een schakel in dat internationale handelsverbond. Overal in de stad zijn daarvan sporen terug te vinden. De eeuwenoude steegjes, karakteristieke gevels, de Sassenpoort, de Peperbus en de stervormige Stadsgracht. Deze gracht is het decor van de race met drakenboten en een sportieve en culinaire middag.

Wat ga je doen?

Een waar spektakel op het water! Deze activiteit leent zich perfect uit voor teambuilding. De stuurman zal een korte uitleg geven tijdens een rondje stadsgrachten. Hier kan men nog heerlijk genieten van de prachtige binnenstad, terwijl je het ritme te pakken krijgt. Daarna zal een spetterende drakenbotenrace volgen van 200 meter over het Zwarte Water.

“De Stadsgracht in Zwolle is het decor van de race met drakenboten en een sportieve en culinaire middag.”

Voor wie?

Voor iedereen die houdt van een beetje spanning en uitdaging na een lange dag vergaderen. Deze activiteit neemt je mee op een tocht door de mooie stad Zwolle tezamen met een actieve afsluiting.

Waar is de Drakenbotenrace?

 • Grand Hotel Wientjes

  Dé vergaderlocatie van Zwolle Zwolle - Overijssel

  Grand Hotel Wientjes is een begrip in de Hanzestad Zwolle. De centrale ligging, karakteristieke uitstraling, uitstekende service en sfeervolle Grand Café maken dit hotel een geliefde plek om samen te komen. Niet alleen voor de Zwollenaar. Vanuit het het hele land komt men hier samen voor een vergadering, training of opleiding.

Meer inspiratie

 • Maximaal 35 personen
  Vanaf € 249

  Sloepvaren

  Onze favoriete activiteit om je kennis te laten maken met de mooie Hanzestad Zwolle!

 • Vanaf 4 personen
  Op maat

  Powerboatracen

  Op zoek naar een leuk en spannend teamuitje? Wat dacht je van de ultieme adrenalinekick: met een powerboat vanuit Scheveningen de Noordzee op.