Archery Tag

Welke collega schiet jij raak?

 • 14 - 20
 • Op maat
 • 1 - 2 uur

Je probeert ongezien je boog te spannen en je rent achter de bunker vandaan. Zo snel als je kan schiet je op de persoon in het andere veld. RAAK!

Wat ga je doen?

Archery Tag is een competitieve en sportieve vergaderbreak. Twee teams strijden in toernooi vorm tegen elkaar. Je leert eerst de basis en daarna speel je in teams wedstrijden tegen elkaar, totdat er één winnend team overblijft. Welk team wint er?

Archery Tag is een combinatie van boogschieten, trefbal en paintball. Het doel is om de tegenstander één voor één te raken met de pijlen. De zachte pijlpunten en de paintball maskers maken het super veilig om te doen.

“Een geweldige vergaderbreak was dit. Je wilt met jouw team echt winnen. Een goede samenwerking is heel belangrijk.”

Voor wie?

Deze sportieve activiteit is uitermate geschikt voor kleine groepen die zin hebben in actie en spanning. Zo krijg je de kans om jouw collega's op een andere manier te leren kennen.

Wat heb je nodig?

Een dosis competitiviteit. Verder zorgt TB Events, waarmee wij samenwerken, voor alle materialen.

Waar is Archery Tag?

 • Hotel 't Speulderbos

  De meest creatieve vergaderlocatie op de Veluwe Garderen - Veluwe

  Vergaderen is leuk! Daar geloven wij bij Hotel ’t Speulderbos heilig in. Op deze vergaderlocatie, gelegen in één van de oudste bossen van ons land, voegen we creativiteit en plezier toe aan iedere bijeenkomst. Het effect? Bijeenkomsten vol ideeën, fun en samenwerking.

"Wil jij met jouw team een leuke buiten activiteit organiseren? Ik adviseer je graag over de mogelijkheden!"


             Marieke Jongbloed 2022 Transparant.png

Meer inspiratie

 • Vanaf 10 personen
  Op maat

  Workshop Schapendrijven

  Schapen en mensen hebben meer gemeen dan je denkt! Ontdek tijdens deze bijzondere teambuildingsactiviteit de diverse metaforen zoals communicatie, leiderschap en rollen binnen een groep. Wie heeft als eerste zijn schaapjes op het spreekwoordelijke droge?

 • Tot 10 personen
  Op maat

  In je eigen bubbel

  Om uit je bubbel te komen, moet je er soms eerst in. Letterlijk. Bubble Ball scoort het hoogst als het gaat om competitie, hilariteit en samenwerking. Duik jij de Bubble Ball in?

 • 2 - 10 personen
  750 exclusief BTW

  Inspiratiewandeling

  De inspiratiewandeling is een unieke werkvorm waarbij de tourleider jullie begeleid naar een verrassend resultaat.