Heerlijk & Eerlijk

Wij geloven in de kracht van lekker eten

 • Tot 500 personen
 • Prijs op aanvraag
 • Flexibel

Eetmomenten zijn bij uitstek hét moment om nieuwe energie op te doen, de dag door te nemen en met elkaar de verbinding op te zoeken. Dit alles komt samen bij Heerlijk & Eerlijk, het nieuwe eten bij Bilderberg. Met (h)eerlijke ingrediënten, verse producten en zo min mogelijk verspilling. Maar vooral: met heel veel smaak. Zo zorgen we goed voor jou en je gasten tijdens de zakelijke bijeenkomst, én voor de wereld om ons heen.

“Een buffet en een uitgeserveerde maaltijd worden met elkaar afgewisseld.”

Verbinding

Samen eten brengt je dichter bij elkaar. Deze verbinding zie je terug in een dagelijks wisselend thema. Bij iedere maaltijd staat verbinding centraal. Verbinding met elkaar, de omgeving, de wereld en jezelf. Hierdoor krijgt elke maaltijd een andere invulling. Dit kan in de vorm van een shared lunch, family style dinner of geserveerde gerechten aan tafel, of een buffet.

Elk eetmoment is uniek

 Wij serveren gerechten die verrassen. Een buffet en een uitgeserveerde maaltijd worden met elkaar afgewisseld. Wij verzorgen de basis, jij maakt het af met je eigen keuzes; vis/vlees of vegetarisch. Door deze diversiteit is elk eetmoment uniek is! 

“We dringen voedselverspilling terug door onder meer samen te werken met leveranciers die datzelfde doel nastreven.”

De strijd met verspilling gaat verder

We vertellen nog meer over de herkomst van onze producten en zijn nog kritischer op wat we onze gasten serveren. We gaan echt bij onze leveranciers op bezoek om te kijken hoe zij omgaan met hun producten om zo de reis van grond tot mond compleet te maken. 

Wij beloven jou dat onze gerechten zoveel mogelijk van Hollandse bodem komen en vers uit het seizoen. Dat we voedselverspilling terugdringen door onder meer samen te werken met leveranciers die datzelfde doel nastreven en door te koken van kop tot staart. Ook zijn we transparant in de herkomst van onze ingrediënten, want zodra je weet waar je eten vandaan komt smaakt het echt beter.

"Thema's als duurzaamheid en voedselverspilling groeit steeds meer onder onze gasten. En daar willen wij graag aan bijdragen. Zo willen we in 2030 50% minder voedsel per gast verspillen dan in 2021."

Ernst van der WaalDirector of Operations

Onze beloftes

voor smaakvolle eetmomenten bij Bilderberg

Vers & lokaal

Onze chefs maken zoveel mogelijk gebruik van ingrediënten van Hollandse bodem en koken met zo min mogelijk verspilling door te koken van kop tot staart. En met groente uit het seizoen.

Eerlijk & transparant

Onze leveranciers hebben hart voor mens, dier en natuur. Wij laten je graag kennis maken met hen. Zo blijven we transparant over de herkomst, voedingswaarde en bereiding van onze gerechten. 

Smaakvol & verrassend

We nemen je mee in het verhaal achter het gerecht. Aan tafel door de bediening, maar door middel van story telling op locatie. Zo is wat je ziet, hoort en proeft een totale beleving.

Onze leveranciers

Heerlijk & Eerlijk draait om pure smaken, eerlijke en verse ingrediënten van eigen bodem en koken met zo min mogelijk verspilling. Samen met onze chefs zijn de beste leveranciers geselecteerd, die samen met ons strijden voor een betere wereld. En wij zijn bij hen langsgegaan. Ze vertellen je graag hun verhaal.

Ontmoet onze leveranciers

DE STRIJD MET VERSPILLING GAAT VERDER!

Bilderberg zorgt niet alleen graag goed voor jou en je gasten, maar wij dragen ook graag ons steentje bij aan een bewuste wereld. Waar het gaat om eten en drinken beperken we voedselverspilling tot een minimum en maken we bewuste keuzes bij de inkoop van onze producten. Met als uiteindelijke doel: ervoor zorgen dat jij energie kunt halen uit heerlijke maaltijden. En dat jij ook zo je steentje bijdraagt aan een betere wereld is mooi meegenomen, toch?

Elke dag een thema dat voedt en verbindt

Net als bij een meeting zetten wij verbinding centraal bij elk eetmoment. Zo staat er een dag in het teken van delen, waarbij je in contact komt met elkaar. Geniet van een shard lunch en een family style dinner. Ook maken we je bewust van de omgeving door je te laten kenismaken met lokale specialiteiten. Dit breiden we vervolgens uit naar wereldse gerechten, die je zullen voorzien van nieuwe inspiratie. Vervolgens zetten we de natuur centraal, waarbij seizoensgroenten de hoofdrol spelen. Tot slot maak je contact met jezelf. Je gaat zelf aan de slag en stelt je eigen gerechten samen. Misschien kun je ook je mede-deelnemers nog inspireren!

Wat vinden anderen?

Onze gasten delen hun ervaringen

Complimenten

“Goed! Mooi uitgebreid buffet, lekkere burger en mooie mix van warme en koude gerechten. Top dat er seizoensgroenten zijn gebruikt! Complimenten!"

Verrassend

“De smaak was erg lekker. Leuk dat er vergeten groenten werden gebruikt. Het is anders. En dat is verrassend!”

"Wij geloven in de kracht van samenkomen, verbinding en lekker eten. Wil jij ook het nieuwe eten bij Bilderberg ervaren? Geef je meeting of event dan meer impact met Heerlijk & Eerlijk."


             Anouk-Keurntjes-transparant-bijgesnedenpng.png