Events bij Bilderberg

Soms gebeurt wat goed is voor je bedrijf, juist buiten je bedrijf

Events, recepties en bedrijfsfeesten

Een spectaculaire productpresentatie, een onvergetelijk bedrijfsfeest of een feestelijke receptie? Alleen bij Bilderberg maak je jouw evenement een belevenis waar nog lang over gesproken zal worden. Tot in de puntjes verzorgd dankzij onze hoge service, prachtige locaties en uitzonderlijke gastronomie. Van intieme recepties in een kasteelzaal tot een exclusief afgehuurd landgoed voor een groot event.

Iets te vieren?

Kom samen om te vieren, te proosten, te dineren of te borrelen in de unieke eventlocaties van Bilderberg. Van een grote barbecue in het bos, tot een spetterend feest. Bijzondere locaties, geweldig eten en on-top service. Proef de sfeer!

Events organiseer je bij Bilderberg

Met oog voor detail en persoonlijke service

Van begin tot eind

Een geweldig event begint bij de details. Wij adviseren je graag over de beste locatie, inspireren je met ideeën en verzorgen de organisatie tot in de puntjes.

Ontmoet onze Maître B'

Onze Maître B' staat van begin tot eind voor je klaar. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt en kun je er op vertrouwen dat jouw event bij Bilderberg in goede handen is.

Heerlijk eten, geweldig drinken

Van borrelbite tot exclusief zesgangendiner; ieder event verdient catering van niveau. Verse producten, heerlijke smaken en met zorg bereid voor 3 of 300 personen.

Teambuilding en bedrijfsuitjes

Samen met het team of het hele bedrijf er op uit? Werken aan een betere communicatie, samenwerking en leiderschap - of gewoon samen plezier hebben. Van barbequeën in Duitsland tot een workshop schapendrijven op de Veluwe, en van teambuilding op het strand tot een wijnproeverij in de Limburgse heuvels; met 13 locaties en ontelbaar veel mogelijkheden helpt Bilderberg jou bij het organiseren van een onvergetelijk teamevent.

Doe inspiratie op

Recepties en partijen

Een intieme borrel, exclusieve receptie of spetterend feest? Bilderberg begrijpt wat de juiste ingrediënten zijn voor succesvolle feesten en partijen: sfeervol aangeklede locaties, heerlijk eten en drinken passend bij de gelegenheid en vriendelijk personeel dat voor jou klaar staat. Kies bijvoorbeeld voor luxe en exclusiviteit op Kasteel Vaalsbroek, ongedwongen gastvrijheid in de Veluwse bossen, een spetterend feest in 't Speulderbos of een koninklijke ambiance in een van onze andere kasteellocaties.

Bekijk onze locaties

Productpresentaties en events

Een nieuw product introduceren aan de pers, een succesvolle branchebeurs organiseren of jouw relaties een unieke dag bezorgen? Met een event georganiseerd door Bilderberg maak je gegarandeerd indruk. Zo is het Parkhotel in Rotterdam dé plek voor netwerkevents en heeft het Zuid-Limburgse Kasteel Vaalsbroek de ruimte en sfeer om ieder evenement tot een succes te maken.

Hotel exclusief

Een hotel exclusief tot je beschikking, met volledige privacy, alle faciliteiten en een programma op maat. Ideaal voor een productintroductie, event of een belangrijke meeting.

Onze bijzondere locaties

Bijzondere locaties voor evenementen en zakelijke bijeenkomsten

Contact

Ontmoet Marieke, regisseur van bijzondere ontmoetingen. Zij maakt elke zakelijke bijeenkomst bijzonder. Dat begint met een simpele vraag: wat is het doel van uw meeting? Om vervolgens samen een event te maken met impact.


             Marieke.png