Events bij Bilderberg

Maak uw event een onvergetelijke belevenis

 

Vergaderen  |  Trainingen  |  Events  |  Locaties  |  Eten en drinken  |  Inspiratie

Events, recepties en bedrijfsfeesten

Een spectaculaire productpresentatie, een onvergetelijk bedrijfsfeest of een feestelijke receptie? Alleen bij Bilderberg maakt u uw evement een belevenis waar nog lang over gesproken zal worden. Tot in de puntjes verzorgd dankzij onze hoge service, prachtige locaties en uitzonderlijke gastronomie. Van intieme recepties in een kasteelzaal tot een exclusief afgehuurd landgoed voor een groot event.

Events organiseert u bij Bilderberg

Met oog voor detail en persoonlijke service

Van begin tot eind

Een geweldig event begint bij de details. Wij adviseren u graag over de beste locatie, inspireren u met ideeën en verzorgen de organisatie tot in de puntjes.

Ontmoet onze Maître B'

Onze Maître B' staat van begin tot eind voor u klaar. Zo heeft u altijd een persoonlijk aanspreekpunt en kunt u er op vertrouwen dat uw event bij Bilderberg in goede handen is.

Heerlijk eten, geweldig drinken

Van borrelbite tot exclusief zesgangendiner; ieder event verdient catering van niveau. Verse producten, heerlijke smaken en met zorg bereid voor 3 of 300 personen.

Teambuilding en bedrijfsuitjes

Samen met het team of het hele bedrijf er op uit? Werken aan een betere communicatie, samenwerking en leiderschap - of gewoon samen plezier hebben. Van barbequeën in het bos tot een workshop schapendrijven op de Veluwe, en van teambuilding op het strand tot een wijnproeverij in de Limburgse heuvels; met 18 locaties en ontelbaar veel mogelijkheden helpt Bilderberg u bij het organiseren van een onvergetelijk teamevent.

Doe inspiratie op

Recepties en partijen

Een intieme borrel, exclusieve receptie of spetterend feest? Bilderberg begrijpt wat de juiste ingrediënten zijn voor succesvolle feesten en partijen: sfeervol aangeklede locaties, heerlijk eten en drinken passend bij de gelegenheid en vriendelijk personeel dat voor u klaar staat. Kies bijvoorbeeld voor luxe en exclusiviteit op Landgoed Lauswolt, ongedwongen gastvrijheid in de Veluwse bossen, een spetterend feest in 't Speulderbos of een koninklijke ambiance in een van onze kasteellocaties.

Bekijk onze locaties

Productpresentaties en events

Een nieuw product introduceren aan de pers, een succesvolle branchebeurs organiseren of uw relaties een unieke dag bezorgen? Met een event georganiseerd door Bilderberg maakt u gegarandeerd indruk. Zo is de unieke Orangerie van De Buunderkamp ideaal om uw product in de spotlight te zetten, is het vernieuwde Parkhotel in Rotterdam dé plek voor netwerkevents en heeft het Zuid-Limburgse Kasteel Vaalsbroek de ruimte en sfeer om ieder evenement tot een succes te maken.

Hotel exclusief

Een hotel exclusief tot uw beschikking, met volledige privacy, alle faciliteiten tot uw beschikking en uw programma op maat. Ideaal voor een productintroductie, event of een belangrijke meeting.

Contact

Want persoonlijk advies is toch het prettigst

Interesse om uw event bij Bilderberg te organiseren?
Neem dan contact op via onderstaand formulier of via +31 (0)317 362 266