ABN AMRO Friends & Family

ABN AMRO Friends & Family

Speciaal voor ABN AMRO

Puur genieten doet u bij Bilderberg. WIj geloven in een hotelervaring die verder gaat dan enkel een overnachting en het nuttigen van een maaltijd. Door persoonlijke aandacht, schitterende locaties en vakmanschap op alle niveaus maken wij van ieder privé en zakelijk verblijf een belevenis. Ontdek onze bijzondere aanbieding speciaal voor u als medewerker van ABN AMRO.

Klasse en oprechte gastvrijheid

Een herinnering die u altijd bij blijft

ABN AMRO FRIENDS & FAMILY

Onze hotels bevinden zich op schitterende locaties door heel Nederland. Niet op onbereikbare locaties of langs drukke snelwegen, maar midden in het hart van bruisende steden of verscholen in de natuur. In ieder hotel geniet u van rust, ruimte en de sublieme Bilderberg gastvrijheid.

Vanaf
€69,00
per verblijf met 2 personen

Reserveer nu

Een genietende gast is de kroon op ons werk. Daarom zijn er in en rondom onze hotels talloze mogelijkheden voor ontspanning. Een aantal van onze hotels is bijvoorbeeld gelegen aan een golfbaan, waar u in alle rust aan uw handicap kunt werken. Meerdere Bilderberg hotels beschikken over een eigen Wellness Centre, om tijdens uw verblijf te onthaasten en te ontspannen. Waar u ook komt, u kunt rekenen op een unieke ervaring. Gun uzelf deze ervaring en reserveer dit speciaal voor u samengestelde arrangement, waarbij u geniet van een overnachting in één van de Bilderberg hotels, inclusief Het Bilderberg Ontbijt. 

Deze aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid (m.u.v. Kerst & Oud en Nieuw) en niet in combinatie met andere aanbiedingen of acties. De arrangementsprijs is exclusief toeristenbelasting (varieert per hotel) en Service Charge € 2,20 p.p.p.n.

Welk hotel kiest u?

Een kleine greep uit de mogelijkheden...

Kasteel Vaalsbroek

Ontdek de Limburgse gastvrijheid in al haar facetten op het historische landgoed van Vaalsbroek. Kom volledig tot rust in het prachtige Limburgse heuvellandschap op slechts 20 minuten van bruisend Maastricht.

Parkhotel Rotterdam

De aanstekelijke buzz van een dynamische havenstad, de grootstedelijke grandeur van een luxe hotel, met rustige en comfortabele kamers om weer helemaal op te laden. Parkhotel Rotterdam heeft het allemaal.

Hotel De Bilderberg

In de prachtige bossen van de Veluwe ligt onze Grande Dame en naamgever: Hotel De Bilderberg. In de omgeving kunt u heerlijk fietsen of wandelen, om daarna bij te komen in onze excellente restaurants.

Het Bilderberg Ontbijt®

Een goed ontbijt zet de toon van uw dag. Het Bilderberg Ontbijt geeft u daarom een veelzijdige en gezonde start. We serveren verse producten, zoals heerlijk brood van het Vlaamsch Broodhuys, biologische zuivel, natuurlijke sappen en huisgemaakte confituren. Alle producten kiezen we met zorg voor mens, dier en omgeving.

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over dit arrangement of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

U kunt hier contact opnemen met één van onze hotels.

  • Laagste prijsgarantie
  • Geen reserveringskosten
  • Geen credit card nodig - u betaalt in het hotel

Reserveer nu