Wellness

Weldaad en ontspanning voor lichaam en geest

Ultiem onthaasten, genieten van exclusieve behandelingen en uw hoofd helemaal leegmaken. De Wellness Centres van Bilderberg staan garant voor deskundige gezichts- en lichaamsbehandelingen met hoogwaardige producten in een luxueuze ambiance. Laat u omringen door persoonlijke aandacht en een weldadige rust. Onze Wellness Centres stralen intimiteit uit. Wij ontvangen in de Centres een beperkt aantal gasten, zodat u er zeker van bent dat u centraal staat.

Bilderberg Wellness arrangementen

Bilderberg cadeaucard

Op zoek naar het perfecte cadeau? Met een Bilderberg Cadeaucard laat u uw vrienden, relaties of familie ook genieten van wellness bij Bilderberg.

Onze Wellness Centres

Kasteel Vaalsbroek

Bent u toe aan ontspanning? Ga er dan even tussenuit en kom genieten van een relaxdag in ons recent gerenoveerde Spa & Wellness Centre. Geniet van verschillende gezichtsbehandelingen en rustgevende massages.

Meer informatie

Résidence Groot Heideborgh

Even ontsnappen aan de alledaagse drukte? Kom heerlijk genieten bij het Clarins Signature Salon / Wellness Centre waar alles in het teken staat van welzijn en ontspanning. Laat u heerlijk in de watten leggen!

Meer informatie