Kinderen bij Bilderberg

De hele familie is welkom!

Kinderen bij Bilderberg

Samen met uw kind(eren) genieten van een ontspannen verblijf in een Bilderberg hotel? Dat kan uiteraard! Diverse hotels beschikken over extra faciliteiten voor families, zoals familiekamers met tussendeur, kinderbuffet en een speelkamer. Daarnaast betaalt u voor uw kind een gereduceerd tarief. Bekijk hieronder de mogelijkheden per hotel.

bilderberg kindvriendelijk

Kinderkorting

Kinderen t/m 11 jaar gratis bij overnachting met ontbijt

Bij een overnachting met ontbijt betaalt u voor kinderen t/m 11 jaar alleen voor de eventuele kosten voor het bijzetten van een (kinder)bed en bijkomende kosten zoals diner, consumpties en gemeentebelasting. Bij arrangementen (een overnachting met diner of andere extra's) betaalt u voor kinderen een gereduceerd tarief.

Wij maken het u graag makkelijk

Met kinderbedjes en andere handige extra's

familiekamer.png

Familiekamers

Diverse hotels beschikken over familiekamers. Dit zijn ruime kamers met een slaapbank in een aparte kamer, of twee kamers met een tussendeur. Zo heeft u alle rust en ruimte.

babybed.png

Kinderbed en kinderstoel

In de meeste hotels kan, tegen een meerprijs, een kinderbed of extra bed geplaatst worden (mits de kamer hiervoor ruimte biedt). Bij het diner zorgen wij voor een kinderstoel.

burger_oranje.png

Kinderbuffet

Bij diverse hotels wordt er bij voldoende reserveringen een speciaal kinderbuffet geserveerd, waar kinden zich te goed kunnen doen aan lekkere én gezonde gerechten.

bal35

Kindervermaak

In diverse hotels is er een speciale speelkamer voor kinderen. Daarnaast hebben Hotel 't Speulderbos en Hotel De Buunderkamp in het weekend en de schoolvakanties bij voldoende bezetting extra entertainment en kinderworkshops.

kinderfiets.png

Fietsverhuur

Samen er op uit met de fiets? Vrijwel alle hotels bieden verhuur van kinderfietsen en kinderstoeltjes (met uitzondering van Europa Hotel Scheveningen, Parkhotel Rotterdam, Grand Hotel Wientjes, Jan Luyken en het Garden Hotel).
 

babyfoon.png

Babyfoonservice

Even rustig een hapje eten terwijl uw kind op uw hotelkamer ligt te slapen? Met de babyfoonservice houdt de receptie mogelijke geluiden voor u in de gaten en waarschuwt u wanneer dat nodig is.
 

billy_bilderberg2.jpg

Billy Bilderberg

Bij het inchecken in het hotel van uw keuze ontvang(en)t uw kind(eren) het spannende stripboek "Het raadsel van de Verdwenen Kroon". Met dit stripboek zal uw kind zich niet snel vervelen. Puzzels, raadsels, het Bilderberg kindermenu, een kleurplaat met potloodjes en natuurlijk hoofdpersoon Billy Bilderberg die samen met zijn vriendinnetje een spannend avontuur in een Bilderberg hotel beleeft.

Kinderarrangementen

Samen er op uit bij Bilderberg

Kinderfaciliteiten per hotel

Bekijk het hotel voor alle mogelijkheden en tarieven