Kinderen bij Bilderberg

De hele familie is welkom!

Kinderen bij Bilderberg

Samen met uw kind(eren) genieten van een ontspannen verblijf in een Bilderberg hotel? Dat kan uiteraard! Diverse hotels beschikken over extra faciliteiten voor families, zoals familiekamers met tussendeur, kinderbuffet en een speelkamer. Daarnaast betaalt u voor uw kind een gereduceerd tarief. Bekijk hieronder de mogelijkheden per hotel.

Kinderkorting

Kinderen t/m 11 jaar gratis bij overnachting met ontbijt

Bij een overnachting met ontbijt betaalt u voor kinderen t/m 11 jaar alleen voor de eventuele kosten voor het bijzetten van een (kinder)bed en bijkomende kosten zoals diner, consumpties en gemeentebelasting. Bij arrangementen (een overnachting met diner of andere extra's) betaalt u voor kinderen een gereduceerd tarief.

Wij maken het u graag makkelijk

Met kinderbedjes en andere handige extra's

Familiekamers

Diverse hotels beschikken over familiekamers. Dit zijn ruime kamers met een slaapbank in een aparte kamer, of twee kamers met een tussendeur. Zo heeft u alle rust en ruimte.

Kinderbed en kinderstoel

In de meeste hotels kan, tegen een meerprijs, een kinderbed of extra bed geplaatst worden (mits de kamer hiervoor ruimte biedt). Bij het diner zorgen wij voor een kinderstoel.

Kinderbuffet

Bij diverse hotels wordt er bij voldoende reserveringen een speciaal kinderbuffet geserveerd, waar kinden zich te goed kunnen doen aan lekkere én gezonde gerechten.

Kindervermaak

In diverse hotels is er een speciale speelkamer voor kinderen. Daarnaast heeft Hotel 't Speulderbos in het weekend en de schoolvakanties bij voldoende bezetting extra entertainment en kinderworkshops.

Fietsverhuur

Samen er op uit met de fiets? Vrijwel alle hotels bieden verhuur van kinderfietsen en kinderstoeltjes (met uitzondering van Europa Hotel Scheveningen, Parkhotel Rotterdam, Grand Hotel Wientjes en het Garden Hotel).
 

Babyfoonservice

Even rustig een hapje eten terwijl uw kind op uw hotelkamer ligt te slapen? Met de babyfoonservice houdt de receptie mogelijke geluiden voor u in de gaten en waarschuwt u wanneer dat nodig is.
 

ONTMOET BILLY BACKPACK

ONTDEK HET HOTEL SAMEN MET BILLY BACKPACK

Billy logeert samen met heel veel andere koffers en tassen bij 7 Bilderberg hotels: Château Holtmühle, Hotel De Bovenste Molen, Europa Hotel Scheveningen, Hotel ’t Speulderbos, Hotel De Bilderberg, Hotel De Keizerskroon en Parkhotel Rotterdam. Hij neemt je graag mee op ontdekkingstocht door deze hotels! Zo mag je bij de receptie zelf inchecken en heeft Billy een leuk cadeautje klaarliggen op je kamer. 

Kinderarrangementen

Samen er op uit bij Bilderberg

Kinderfaciliteiten per hotel

Bekijk het hotel voor alle mogelijkheden en tarieven