Bilderberg Hotel Klein Zwitserland

Ontspannen luxe in rustige omgeving met fameus toprestaurant.

Bekijk alle foto's

Omgeving

Omringd door de prachtige natuur met uitgestrekte weides en talloze schitterende bossen is het heerlijk tot rust komen op de Veluwe. De omgeving nodigt uit om heerlijk te wandelen of indrukwekkende fietstochten te maken. Naast een actieve dag in de buitenlucht, kunt u ook verschillende steden en knusse dorpjes bezoeken op de Veluwe.

Midden op de Veluwe

Hotel Klein Zwitserland wordt omringd door de bossen van de Veluwe. Een prachtige natuurrijke omgeving met veelzijdigheid. In elk seizoen is het vollop genieten van de mooiste kleuren en geuren van de natuur. Ook aan fauna is hier genoeg te bewonderen! Zo kunt u zomaar een grazend edelhert tegen komen tijdens een wandeling of fietstocht.

Activiteiten en bezienswaardigheden

De Heelsumse Golfclub

Op 350 meter afstand van het hotel bevindt zich de golfclub van Heelsum. Op de 27-holes golfbaan zijn spel en natuur nauw met elkaar verbonden.
Na een actieve dag kunt u heerlijk tot rust komen in de lounge van ons hotel.

Wandelen en fietsen

De prachtige omgeving van Hotel Klein Zwitserland nodigt uit voor een actieve wandeling of fietstocht. Ontdek de mooiste plekken met speciale en unieke fietsroutes door de Veluwe. Bij het hotel kunt u fietsen huren en fietsroutes ontvangen.

Arnhem

Arnhem is beroemd vanwege "De Slag om Arnhem". Deze bruisende stad kent een gezellige drukte in combinatie met een bosrijke omgeving en rust. In de binnenstad vindt u talloze winkels en boetieks. Arnhem kent ook verschillende attracties, zoals Burger's Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum of breng een bezoek aan het Airborne Museum in Oosterbeek. 

Kröller-Müller Museum

Het beroemde Kröller-Müller Museum is een goede keuze voor een culturele uitstap. Het museum staat bekend om de omvangrijke collecties van Vincent van Gogh. Ook vele andere werken zijn hier te bewonderen, zoals Picasso en Piet Mondriaan.

Airborne Museum

In het Airborne Museum in Oosterbeek zal tijdens het bezoek duidelijk worden dat vrijheid nooit vanzelfsprekend is. Het museum neemt je mee terug in de tijd naar de slag om Arnhem in 1944. Een indrukwekkende beleving!

Er op uit met de kinderen

Een gezellige dag weg met de kinderen? In de omgeving zijn meerdere dierentuinen. Bij Ouwehand's Dierenpark in Rhenen kunnen jullie naast een prachtige collectie aan dieren bewonderen, ook gebruik maken van de velen speelmogelijkheden voor de kinderen. Burgers' Zoo, ten noorden van Arnhem, laat jullie ook kennismaken met verschillende diersoorten. Tropische dieren ontmoet u tijdens een expeditie in de mangrove en prachtige giraffen of jachtluipaarden in het Oost-Afrikaanse gebied van het park.