Midsummernight met DO

Uniek buitenconcert met diner en overnachting

Dit arrangement is op dit moment niet boekbaar.

  • hotels
Vanaf €- Prijsoverzicht

Een grote boomstamtafel in de bosrijke tuin, een heerlijk driegangendiner met tussen de gangen door optredens van DO… hoe fijn kan de zomer zijn! Samen met Bilderberg Hotel De Buunderkamp in Wolfheze en de beroemde Nederlandse zangeres DO vieren wij op zaterdag 24 juni met u de langste avond van het jaar.

Rectificatie: in de nieuwsbrief van 20 april is aangegeven dat de vanafprijs per verblijf met twee personen is. Dit is niet correct, de vanafprijs van €125 is per persoon op basis van verblijf met twee personen. Onze excuses voor deze foutieve informatie!

  • Zaterdag 24 juni
  • Driegangendiner in tuin
  • Openluchtconcert van DO
  • Overnachting in comfortabele hotelkamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet

Buitenconcert DO

Met het unieke Midsummernight arrangement beleeft u op zaterdag 24 juni 2017 een openluchtconcert van één van de beste zangeressen van Nederland, terwijl u geniet van een heerlijk driegangendiner in de tuin van Hotel De Buunderkamp. Met een overnachting in het hotel en een uitgebreid ontbijtbuffet maakt u uw verblijf compleet.

Vanaf
€125,00
Per persoon

Reserveer nu

Over Hotel De Buunderkamp

Verscholen in de bossen van de Veluwe bij Arnhem ligt Hotel De Buunderkamp. In haar door 20 hectare eigen bosgebied omringde tuin serveert het hotel een culinair driegangendiner aan haar bijzondere, boomlange picknicktafel. In het hotel ontspant u in de gezellige lounge of in het weldadige zwembad met sauna.

DO heeft een rijke zang- en tv carrière. Op haar 21e brak zij in één keer door met haar nummer 1 hit ‘Heaven’. Sinds die tijd kende zij nationale en internationale successen met Engelstalige albums. Nu voor het eerst heeft DO een prachtig Nederlandstalig album uitgebracht met de titel ‘Momentum’. Met Momentum vangt DO de afgelopen 15 jaar in woorden en melodieën. Elke ontroering, elk gevecht en elke lach die zich heeft afgespeeld in haar wereld zijn omgezet in een album met 11 prachtige nieuwe liedjes.

Tijdens het unieke buitenconcert brengt DO, naast liedjes van haar nieuwe album, uiteraard ook een aantal nummers van haar eerdere werk ter gehore.

Nooit meer een ander

Benieuwd naar de nieuwste single van DO 'Nooit meer een ander' of één van haar andere nummers?

Reserveren zonder overnachting?

Voor €67,50 geniet u van een driegangendiner (buiten) en het concert van DO. Neem voor het reserveren contact op met:

Hotel De Buunderkamp
T: 026 482 11 66
E: buunderkamp@bilderberg.nl

  • Het buitenconcert van DO vindt doorgang bij minimaal 100 personen. U ontvangt na 1 juni 2017 bericht of het concert definitief plaats gaat vinden.

Reserveer nu