Welkom bij Bilderberg

Gastvrije hotels op de mooiste locaties van Nederland en Duitsland

Een hotel

wordt voor even uw landhuis

Bilderberg. Why settle for less?

Een diner

wordt een culinaire ervaring

Bilderberg. Why settle for less?

Een aankomst

wordt een gastvrij onthaal

Bilderberg. Why settle for less?

Annuleringsvoorwaarden

Bij een flexibel tarief annuleert of verplaatst u uw reservering zonder kosten tot 24 uur voor aankomst. Heeft u een reservering met een aankomst voor 9 februari en wilt u deze annuleren of verplaatsen? Neem dan contact op met het betreffende hotel.

Restaurants gesloten t/m 9 februari

Onze hotelrestaurants zijn gesloten tot ten minste 9 februari. Ontbijt, lunch en diner worden, in de meeste hotels, aangeboden als take away, waarbij u keuze heeft uit een eenvoudige selectie. Deze mag enkel op uw hotelkamer worden genuttigd. Lees er hier meer over.

Gastvrij op afstand

Wij doen er alles aan om u een veilig en gastvrij verblijf te bieden. Onze hotels blijven open, wel zijn alle faciliteiten en eetgelegenheden gesloten tot en met 9 februari. Wij hopen u bij versoepelde maatregelen weer te verwelkomen met de gastvrijheid die u van ons gewend bent. Lees hier meer over onze maatregelen.

Geef een mooi vooruitzicht

Bilderberg cadeaucard

Bilderberg heeft een cadeaucard waarmee u vrienden, familie of relaties een hart onder de riem steekt. Met de card geeft u een vrij bedrag of een compleet verblijf in één van onze hotels. Geniet, wanneer het straks weer kan, in een ambiance vol luxe, romantiek en ontspanning.

Inspiratie voor februari en maart

De Bilderberg WinterWeken

Kom 100% genieten bij Bilderberg. Met dit arrangement geniet u 5 dagen van onze gastvrijheid in één van onze 11 hotels in Nederland.

Inclusief: 4 overnachtingen, 4x Het Bilderberg Ontbijt, 2x culinair diner, Wintercheque t.w.v. € 50

Vanaf
€249,00
per persoon

Bekijk de deelnemende hotels

Onze hotels

Gastvrije hotels op de mooiste locaties van Nederland en Duitsland

Populaire thema's

Eropuit in eigen land

Ontdek de prachtige natuur en interessante bezienswaardigheden rond om onze hotels met onze speciale najaars arrangementen.

Ontdek Nederland

Familie arrangementen

Met het gezin of de hele familie er op uit? Ontdek onze kindvriendelijke hotels en aanbiedingen speciaal voor gezinnen en families.

Verblijf met uw familie

Fietsen en wandelen

Kom wandelen of fietsen op de Veluwe, in Limburg of aan de kust. Onze wandel- en fietsroutes laten u Nederland opnieuw ontdekken.

Bekijk onze tips

Trouwen bij Bilderberg

De unieke trouwlocaties van Bilderberg bieden alles voor de mooiste dag van uw leven. Van trouwen op een Zuid-Limburgs landgoed of authentiek kasteel tot een spetterend feest in een sfeervolle hoeve.

Onze trouwlocaties

Bestel een cadeaucard

Wilt u iemand een goed vooruitzicht geven? Een Bilderberg cadeaucard is het perfecte cadeau voor dierbaren en relaties. Kies uit een vrij op te waarderen bedrag of een compleet arrangement.

Bestel een cadeaucard

Vergaderen met afstand

Een meeting, event of training op 1,5 meter afstand? Bij Bilderberg is het mogelijk. Ontdek onze oplossingen voor zakelijke bijeenkomsten met afstand én verbinding.

Meetings en events