VRIJ Magazine Lezersreis

Geniet van 5 dagen erop uit in één van onze hotels

Overnacht deze zomer in één van onze prachtige Bilderberg hotels verspreid over Nederland en Duitsland. Geniet van een heerlijk verblijf in combinatie met een heerlijke fietstocht, golfen op de golfbaan, een wandeling op de Veluwe of ontdek steden als Amsterdam en Rotterdam.

Minivakantie bij Bilderberg

De zomer is volgens ons dé ideale gelegenheid om er even tussenuit te gaan. Dit jaar wilt u wellicht uw vakantie dichter bij huis vieren. Bij Bilderberg kiest u uit 11 hotels op de mooiste locaties. Kiest u voor een hotel waar u kunt wandelen en fietsen op de Veluwe of gaat u een strandwandeling maken aan de kust? 

Vanaf
€254,00
per persoon

Meer informatie

Klavertje Vier Fietsarrangement

Met het Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement fietst u van hotel naar hotel door de prachtige natuur van de Veluwe. Elke avond verblijft u in een ander Bilderberg hotel, waar u kunt genieten van een culinair diner, luxe hotelfaciliteiten en de Bilderbergse gastvrijheid. Zo bent u vijf dagen onderweg en verblijft u in vier verschillende hotels.

Vanaf
€350,00
per persoon

Meer informatie

Een onvergetelijk verblijf bij Bilderberg

Het Bilderberg Ontbijt

Het Bilderberg Ontbijt geeft u een veelzijdige start van de dag. Tijdens het ontbijt geniet u van verschillende broodjes en heeft u een rijke keuze aan beleg. Daarnaast geniet u van koffie en/of thee, sapjes, fruit, zuivel en diverse warme gerechten.

 

Een warm welkom, ook op afstand

U thuis voelen is nog nooit zo belangrijk geweest. Daarom doet Bilderberg er alles aan om u ook nu een gastvrij verblijf te bieden. Veilig, schoon én vertrouwd. Lees hier meer over de maatregelen die wij genomen hebben. Onze hotels zijn klaar voor uw komst!

 

Ga erop uit!

Ontdek al fietsend de omgeving van het hotel waar u verblijft. Het is mogelijk om in onze hotels een fiets te huren. Wij vragen u om fietshuur van te voren bij ons te reserveren. Het aantal fietsen per hotel is beperkt en zo weet u zeker dat u een fiets tot uw beschikking heeft.

 

 

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over deze arrangementen of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

  • Laagste prijsgarantie
  • Geen reserveringskosten
  • Geen creditcard nodig
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst

Contact