VRIJ Magazine Lezersreis

Geniet van 5 dagen eropuit in één van onze hotels

Overnacht in één van onze prachtige Bilderberg hotels verspreid over Nederland en Duitsland. Geniet van een heerlijk verblijf in combinatie met een heerlijke fietstocht, een wandeling op de Veluwe of ontdek steden als Amsterdam en Rotterdam.

Klavertje Vier Fietsarrangement

Met dit arrangement fietst u van hotel naar hotel door de prachtige natuur van de Veluwe. Elke avond verblijft u in een ander Bilderberg hotel, waar u kunt genieten van een culinair diner en de luxe hotelfaciliteiten. Zo bent u vijf dagen onderweg en verblijft u in vier verschillende hotels.

Vanaf
€350,00
per persoon

Meer informatie

Een onvergetelijk verblijf bij Bilderberg

Het Bilderberg Ontbijt

Het Bilderberg Ontbijt geeft u een veelzijdige start van de dag. Tijdens het ontbijt geniet u van verschillende broodjes en heeft u een rijke keuze aan beleg. Daarnaast geniet u van koffie en/of thee, sapjes, fruit, zuivel en diverse warme gerechten.

Wij bieden een warm welkom

U thuis voelen is nog nooit zo belangrijk geweest. Daarom doet Bilderberg er alles aan om u ook nu een gastvrij verblijf te bieden. Veilig, schoon én vertrouwd. Lees hier meer over de maatregelen die wij genomen hebben. Onze hotels zijn klaar voor uw komst!

Ga eropuit!

Ontdek al fietsend de omgeving van het hotel waar u verblijft. Het is mogelijk om in onze hotels een fiets te huren. Wij vragen u om fietshuur van te voren bij ons te reserveren. Het aantal fietsen per hotel is beperkt en zo weet u zeker dat u een fiets tot uw beschikking heeft.

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over deze arrangementen of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

  • Laagste prijsgarantie
  • Geen reserveringskosten
  • Geen creditcard nodig
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst

Contact