Bilderberg - Sogeti

Twee unieke arrangementen speciaal voor u!

Ontdek al het moois dat Bilderberg u te bieden heeft! Naast een overnachting met Het Bilderberg Ontbijt ontvangt u een welkomstdrankje bij aankomst, een fles Bilderberg huiswijn op uw hotelkamer, comfortabele badjassen en slippers om tijdens uw verblijf te gebruiken en omgevingsinformatie en wandel/fietsroutes.

Vanaf per persoon

Dit arrangement is op dit moment niet boekbaar.

Kom voordelig genieten bij Bilderberg

Bilderberg heeft de mooiste vier- en vijfsterren hotels gelegen op de uniekste locaties in Nederland. Twee van deze hotels gelegen in het hartje van de Veluwe hebben voor u als medewerker van Sogeti een speciaal arrangement samengesteld. Geniet tot en met augustus 2015 van het “Bilderberg - Sogeti arrangement”.

Bilderberg Hotel 't Speulderbos, Garderen

Hotel ‘t Speulderbos ligt midden in de weldadige natuur van de Veluwe en combineert luxe en charme in een rustige omgeving. ‘t Speulderbos is een familiehotel bij uitstek met een fijne speelkamer en entertainment voor kinderen op zaterdag. Lekker buiten fietsen en wandelen. De groene omgeving van ’t Speulderbos biedt er alle ruimte voor. En daarna een frisse duik in het overdekte zwembad. Restaurant ’t Speulderbos verrast u graag met lokale specialiteiten en ons Grand Café serveert smaakvolle tapasgerechten. 102 luxueuze en ruime hotelkamers zorgen voor een heerlijke nachtrust. Bekijk hier alle foto's van ons hotel.

Voor het maken van uw reservering klik hier.

Hotel De Bilderberg, Oosterbeek

In de prachtige bossen van de Veluwe ligt onze Grande Dame: Hotel De Bilderberg. Als u Oosterbeek inrijdt en onze statige oprit nadert begrijpt u waarom Hotel De Bilderberg inmiddels een icoon is. Waar u het hotel ook uitwandelt u staat zo midden in het schitterende Veluwse bos. Voor de broodnodige stijl en cultuur bezoekt u Oosterbeek. Of het beroemde Kröller-Müller museum met zijn uitgestrekte beeldentuin. Maar ook het Openluchtmuseum, het beroemde Ouwehands Dierenpark en Burgers’ Zoo zijn vlakbij. Al onze hotelkamers, suites en balkonkamers zijn ruim en hebben een prachtig uitzicht op de omgeving. Bekijk hier de foto's van ons hotel.

Voor het maken van uw reservering klik hier.