Ontdek onze prachtige Veluwe hotels

Eten, slapen en vergaderen in een natuurrijke omgeving

Ontdek de Veluwe, een prachtig bosrijk natuurlandschap met een diversiteit aan musea, evenementen en veelzijdige attracties. Ook bent u dicht in de buurt van diverse steden. De Veluwe biedt voor ieder wat wils. Een ideale locatie voor een weekend weg, dagje uit of zakelijke bijeenkomst.

Overnachten op de Veluwe

Kom heerlijk tot rust in één van de vier gastvrije Bilderberg hotels op de Veluwe, midden in een schitterende natuur. Of u nu alleen, met uw partner of met hele gezin komt overnachten, het zal u aan niets ontbreken!

Bekijk alle hotels

Vergaderen op de Veluwe

Dankzij de bosrijke omgeving is de Veluwe een populaire locatie voor meetings en events. Ontdek hoe onze Veluwe hotels persoonlijke service en ongedwongen sfeer tot een ambacht hebben verheven voor vergaderingen en evenementen tot 400 personen.

Bekijk alle locaties

Hotels op de Veluwe

Ontdek de Veluwe

De 3 populairste dingen om te doen op de Veluwe

De Veluwe is een prachtig natuurgebied dat zich uitstrekt over een groot gebied in Gelderland. Op ruim 1.000 km2 vindt u een grote verscheidenheid aan natuur. Maar ook historische stadjes, dierenparken en musea zijn volop in en rond de Veluwe te vinden.

1. Bezoek Burgers' Zoo

Burger's Zoo is de naam van een dierentuin in Arnhem, Gelderland. De dierentuin wordt ook vaak 'Burgers', 'De Bush' of 'Burgers' Bush' genoemd. Burgers’ Zoo onderscheidt zich van andere dierenparken door zijn ecodisplays, waar grootschalig natuurlijke leefomgevingen zijn nagebouwd waar de bezoeker samen met de natuur en dier onderdeel van uitmaakt. Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in de woestijn!

2. Bezoek Paleis Het Loo

Paleis Het Loo is een voormalig koninklijk paleis en tegenwoordig een nationaal museum, gelegen aan de rand van Apeldoorn. Paleis Het Loo is eigendom van de Staat (Rijksgebouwendienst) en behoort tot de 'Top 100 van de Rijksdienst voor de Monumentenzorg' uit 1990.

3. Bezoek het Kröller-Müller Museum

Het Kröller-Müller Museum is een museum voor moderne kunst, gelegen in het Nationaal Park De Hoge Veluwe te Otterlo, Gelderland. Het museum heeft één van de grootste beeldentuinen van Europa. Een buitenzaal van 25 hectare waarin moderne beeldhouwkunst een natuurlijke bestemming vindt. De tuin is het hele jaar open en ademt ieder seizoen een andere sfeer.

Fietsen op de Veluwe

Ontdek de Veluwe op de fiets. Terwijl u fietst door de bossen, langs heidevelden, vennen en stuwwallen ontdekt u de grootse natuur, maar valt uw oog ook op ieder detail. De Veluwe is wellicht het mooiste fietsgebied van Nederland. Of u nu heerlijk wil genieten van een ontspannende fietstocht of dat u juist lekker actief wil inspannen op de mountainbike of wielrenfiets, de Veluwe is hier uitermate geschikt voor. Een vlak parcours of juist heuvelachtig, bospaden of een verharde weg, de Veluwe heeft het allemaal!

Bekijk fietsroutes

Hotelarrangementen op de Veluwe