Vergaderen op de Veluwe

Uw meeting, vergadering of event op de Veluwe

Op zoek naar een vergaderlocatie voor uw zakelijke bijeenkomst op de Veluwe? Onze vier Veluwe hotels liggen in prachtige bosrijke omgevingen en op korte afstand van diverse steden. Ideaal voor een meeting, vergadering of event tot 400 personen.

Onze bijzondere locaties op de Veluwe

De perfecte omgeving voor evenementen en zakelijke bijeenkomsten

Vergaderen op de Veluwe

Dankzij de prachtige omgeving is de Veluwe een populaire bestemming voor zakelijke bijeenkomsten. Midden in de bossen, goed te bereiken via openbaar vervoer en vlakbij divers steden. Maar de Veluwe heeft meer waardoor zij vaak gekozen wordt als meetinglocatie. De Veluwe biedt volop mogelijkheden om een vergadering of meeting af te wisselen met een teambuilding event of groepsactiviteit. Een workshop schapendrijven, een food festival of de vitality experience maken iedere meeting bijzonder. De vier Veluwe hotels zijn ideaal gelegen ten opzichte van uitvalswegen. Met gratis parkeergelegenheid, authentieke ruimtes en de beste persoonlijke service is iedere vergadering, bedrijfsfeest of zakelijke meeting van begin tot eind perfect geregeld.

bilderberg momenten

Deel jouw mooie #outofoffice momenten op instagram.

Deel jouw mooie #outofoffice momenten op instagram. Voeg de tag #outofoffice toe aan jouw Instagram foto. En wie weet kiezen wij jouw foto uit om te delen op ons Instagram account.

hoe werkt dit? volg ons