Speciaal voor u

Als blijk van waardering geniet u van 25% korting op een hotelovernachting bij Hotel De Keizerskroon

Ervaar het vernieuwde Hotel De Keizerskroon met 25% korting. Boek nu met de vouchercode welke u heeft ontvangen tijdens uw verblijf.

Verzilver uw kortingscode

Wij zien u graag terug als gast bij Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn. Als blijk van waardering heeft u een kortingscode ontvangen tijdens uw laatste verblijf. De korting wordt verrekend in de laatste stap van het boekingsproces. We hopen u snel weer te zien bij Hotel De Keizerskroon!

 • Kortingscode is geldig tot eind 2023
 • Alleen geldig bij Hotel De Keizerskroon
 • Volledig gerenoveerd vanaf maart 2023
 • Combineer uw verblijf met een bezoek aan het vernieuwde Paleis Het Loo

Zo gebruikt u de kortingscode

 1. Klik op 'Boek uw verblijf'
 2. Vul de datum van uw keuze in
 3. Vul vervolgens in het veld 'Persoonlijke kortingscode' de kortingscode in. Deze vindt u op de welkomstbrief welke u heeft ontvangen tijdens uw voorgaande verblijf
 4. De korting wordt verrekend in de laatste stap van het boekingsproces
 5. Bij aankomst in het hotel overhandigt u de welkomstbrief aan de receptionist(e)

Veelgestelde vragen

Waarover ontvang ik 25% korting?

De kortingscode is alleen geldig op een overnachting. Dus als u bijvoorbeeld een arrangement boekt, dan krijgt u alleen korting over de overnachting en niet over het gehele arrangement. 

Hoe kom ik aan de kortingscode?

Tijdens uw laatste verblijf bij Hotel De Keizerskroon heeft u een welkomstbrief ontvangen. Hier staat een kortingscode op waarmee u de volgende keer 25% korting krijgt op uw volgende verblijf. 

Wat is er te doen in Apeldoorn?

Apeldoorn is een bruisende stad, waar rust en ruimte een gewoonte is. Een uitgestrekte bosrijke omgeving tot een moderne binnenstad waar talloze winkels en uitgaansgelegenheden te vinden zijn. Bent u benieuwd wat u kunt doen in Apeldoorn? Klik dan hier 

Over Hotel De Keizerskroon

Kom voor een vorstelijk verblijf naar Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn. Na een korte wandeling door de schitterende omgeving staat u aan de ene kant midden in het chique centrum van Apeldoorn en aan de andere kant oog in oog met het wild in Kroondomein Het Loo. Smaakvol dineren doet u in Kingstreet Restaurant. In Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn komt u heerlijk tot rust en zal het u aan niets ontbreken!

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over de kortingscode of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

 • Laagste prijsgarantie
 • Geen reserveringskosten
 • Geen creditcard nodig - u betaalt pas in het hotel

Neem contact op

Voorwaarden

 • De korting geldt uitsluitend bij Hotel de Keizerskroon en voor aankomsten in de periode van 18 oktober 2022 tot en met 31 december 2023
 • De korting geldt uitsluitend wanneer u online reserveert via www.bilderberg.nl
 • De korting is is niet geldig op eventuele extra's en groepsboekingen van 5 kamers of meer
 • De korting geldt niet in combinatie met andere kortingen of promoties
 • De korting is niet direct zichtbaar, maar wordt verrekend in de laatste stap van het boekingsproces
 • De ontvangen welkomstbrief dient bij aankomst in het hotel te worden getoond (indien de welkomstbrief met promotiecode niet kan worden getoond, gelden de normale tarieven)