Trouwen bij Bilderberg

De mooiste dag van jullie leven op de mooiste locaties van Nederland

Jullie trouwdag

wordt een dag om nooit te vergeten

Omringd door familie en vrienden elkaar het ja-woord geven. Een onvergetelijke dag vol liefde en romantiek. De unieke trouwlocaties van Bilderberg zorgen voor de mooiste dag van jullie leven. Van trouwen op een Zuid-Limburgs landgoed of authentiek kasteel tot een spetterend feest midden in de stad. 

Een geweldige dag van begin tot eind

Officiële trouwlocaties

De trouwlocaties van Bilderberg behoren tot de mooiste van Nederland. Geef elkaar het ja-woord in een oude burcht, op een romantisch landgoed of een stijlvolle résidence. Alle trouwlocaties van Bilderberg zijn officieel 'Huis der Gemeente'. Wilt u zelf champagne sabreren, letterlijk in het huwelijksbootje stappen of genieten van de lekkernijen van onze eigen patissiers? Het kan allemaal.

Perfect geregeld van begin tot eind

Wij denken graag met u mee! Bij alle Bilderberg trouwlocaties staat er iemand voor uw klaar om uw speciale dag tot in de puntjes te regelen. Van de bruidstaart, fotografie en feestlijk diner tot aan de bruidsbloemen: u kunt het aan ons overlaten.

Een prachtige dag voor iedereen

Van een kleinschalige bruiloft tot aan een spetterend feest, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij helpen u graag om uw dag onvergetelijk te maken.

De mooiste dag van hun leven

Zij beleefden hun trouwdag bij Bilderberg

Geweldige dag van begin tot eind

"Onze bruiloft op Bilderberg Kasteel Doorwerth was in één woord fantastisch. Na een geweldige dag genoten we van een heerlijk diner en sloten we de dag spetterend af met een feest in het kasteel."

Niels Basken en Nathalie Basken-Huibrechts

Sprookjesbruiloft

"Trouwen in een kasteel was al jaren mijn droom. Over de slotgracht aan komen rijden, een prachtige ceremonie op de binnenplaats en samen dineren en feesten in de oude gewelven van het kasteel. Geweldig!"

Selma en Robert
 

Tips voor een onvergetelijke bruiloft

Ja, ik wil.. niks vergeten!

Uw huwelijksdag, de mooiste dag van uw leven, maar ook een dag waar veel voor geregeld moet worden. Wij geven u graag wat tips om niks te vergeten!

Bekijk de tips

Vind de beste trouwfotograaf

Wanneer u op zoek gaat naar een bruidsfotograaf, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee kunt houden. Welke, leest u in onze blog.

Bekijk ons blog

Interesse in een bruiloft bij Bilderberg?

Laat uw gegevens achter en vraag vrijblijvend informatie aan voor een bruiloft bij Bilderberg

Meer weten over trouwen bij Bilderberg? Bij het doen van een informatie-aanvraag ontvangt u binnen enkele minuten een email met daarin informatie en inspiratie voor een trouwdag bij Bilderberg. Ook heeft u de mogelijkheid om een offerte op maat aan te vragen. Wij kijken uit naar uw informatie-aanvraag!

Onze trouwlocaties