Virtual tour

Een online locatiebezoek dat voelt als een echte ontmoeting

Altijd al eens een kijkje willen nemen in ons prachtige hotel Résidence Groot Heideborgh in Garderen? Dat kan nu online! Bekijk waar je ook bent, wanneer je maar wil, deze unieke locatie en laat je inspireren!

De virtual tour

Met haar prachtige buitenlocatie De Buitenplaats, de verschillende inspiratieruimtes en multifunctionele vergaderruimtes is Résidence Groot Heideborgh in Garderen een prachtige locatie om jouw meeting of event te organiseren. Bekijk direct de Virtual Tour en ervaar alle mogelijkheden zelf.

Virtuele rondleidingen

bij Bilderberg

Ben je geïnteresseerd in een andere locatie dan Résidence Groot Heideborgh? Wij bieden op al onze meetinglocaties virtuele rondleidingen aan. Onze event regisseur neemt contact met je op om een persoonlijke, online rondleiding in te plannen. De virtuele rondleiding op de eventlocatie is een privérondleiding; de event regisseur, eventueel iemand die filmt en jij nemen als enige deel aan de tour. Tijdens de online rondleiding maak je uitgebreid kennis met de meetinglocatie en dat allemaal zonder dat je de deur uit hoeft.

Bel de locatie

Wil je graag een virtuele rondleiding plannen? Neem dan met één van onze locaties contact op.

Vul het formulier in

Wil je graag digitaal met ons in contact komen en via deze weg doorgeven dat je graag een virtuele rondleiding krijgt? Meld het in dit formulier.

"Heb je een vraag over de virtual tour of over virtuele rondleidingen in het algemeen? Ik vertel je er graag meer over."


             Anouk-Keurntjes-transparant-bijgesnedenpng.png