Online rondleidingen

Een locatiebezoek die voelt als een echte ontmoeting

Bezoek onze meetinglocaties online. Via video conferencing krijg je een 1 op 1 rondleiding door de locatie waarin jij geïnteresseerd bent. Tijdens de online rondleiding maak je uitgebreid kennis met de meetinglocatie en dat allemaal zonder dat je de deur uit hoeft.

 • Bekijk online onze 12 meetinglocaties
 • Geen fysiek locatiebezoek meer nodig
 • 1 op 1 rondleiding via video conferencing
 • Veel ruimte voor vragen en persoonlijk advies

Online rondleidingen

Er staat een online locatiebezoek op de planning. Aan het eind hiervan wil je weten of de locatie een match is voor de bijeenkomst of meeting die jij wil organiseren. Een checklist is dus geen overbodige lux en die delen onze event regisseurs graag met je.

“Tijdens de online rondleiding voelde het alsof ik echt fysiek op locatie was. Voor de Event Regisseur van Bilderberg was geen vraag te veel.”

Online rondleidingen

Op al onze meetinglocaties bieden wij een online rondleiding aan. Onze event regisseurs laten je graag kennismaken met onze inspirerende locaties. Wil je graag een online rondleiding aanvragen? Klik dan op de button en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. 

Online rondleiding aanvragen

Virtual tour

Met haar prachtige buitenlocatie De Buitenplaats, de verschillende inspiratieruimtes en multifunctionele vergaderruimtes is Résidence Groot Heideborgh in Garderen een prachtige locatie om jouw meeting of event te organiseren. Bekijk direct de Virtual Tour en ervaar alle mogelijkheden zelf.

Bekijk de tour

"Wil jij meer weten over online rondleidingen bij Bilderberg? Ik vertel je er graag alles over."


             Anouk-Keurntjes-transparant-bijgesnedenpng.png

bilderberg momenten

Deel jouw mooie #outofoffice momenten op instagram.

Deel jouw mooie #outofoffice momenten op instagram. Voeg de tag #outofoffice toe aan jouw Instagram foto. En wie weet kiezen wij jouw foto uit om te delen op ons Instagram account.

hoe werkt dit? volg ons