Zandschilderen

Het strand als canvas voor creativiteit

 • Vanaf 10 personen
 • Vanaf € 18,50 p.p.
 • 1,5 uur

Zet 198 stappen vanaf het Europa Hotel en bereik het Scheveningse strand: een groter canvas om je creativiteiten op los te laten is er niet! Ga samen met je team aan de slag om de mooiste ontwerpen te creëren.

Wat ga je doen?

De workshop zandschilderen is een leuke en creatieve activiteit dat in het teken staat van een door jullie gekozen thema. De groep wordt verdeeld in teams en krijgt een instructie- en schetsformulier mee om met het gehele team tot een mooi ontwerp te komen. De teambuilding begint dus al hier!

Nadat iedere groep een concept bedacht en geschetst heeft, wordt deze ook daadwerkelijk ‘geschilderd’ in het zand. Met behulp van harken, scheppen en andere materialen krijgt het schilderij langzaamaan steeds meer vorm. Tip van onze experts: creëer diepte in je schilderij door gebruik te maken van licht en donker zand.

Uiteindelijk worden de kunstwerken beoordeeld door een vakkundige jury waarbij er goed wordt gekeken naar de gebruikte techniek, creativiteit en natuurlijk samenwerking. Gaat jouw team er met de winst vandoor?

“Zet 198 stappen vanaf het Europa Hotel en bereik het Scheveningse strand; een groter canvas om je creativiteiten op los te laten is er niet!”

Wie geeft de workshop?

De workshop wordt begeleid door Glope Events. Daarnaast is er een jury die uw verschillende teams gaat beoordelen.

Voor wie?

Zandschilderen is ideaal wanneer je als team wat hulp kan gebruiken om de creativiteit in iedereen naar boven te halen. De workshop stimuleert het creatieve deel van je brein, en is daarom ideaal om als start van een vergadersessie te houden. Maar ook als afsluiting van een intensieve dag vergaderen is deze workshop erg leuk om te doen: iedereen kan letterlijk uitwaaien op het strand. De combinatie van de zee, het strand en de wind geven je direct nieuwe ideeën.

Wat zit er in de workshop?

 • Programma uitleg
 • Uitdelen van materialen
 • Schetsen
 • Zandschilderij maken
 • Puntjes op de I
 • Beoordeling door deskundige jury
 • Prijsuitreiking

Petra

"Ik kan totaal niet tekenen, maar wat was dit leuk om te doen. Samen met mijn team hebben we een super mooi ontwerp bedacht en uitgevoerd. De creativiteit spatte er bij iedereen vanaf. Wat ik ook als erg fijn heb ervaren: je bent na een lange dag vergaderen zo op het strand, een mooi moment om je hoofd leeg te maken."

Waar is de workshop Zandschilderen?

 • Europa Hotel Scheveningen

  Vergaderen op 198 stappen van het strand Scheveningen - Randstad

  Vergaderen aan de boulevard van het levendige Scheveningen, op loopafstand van het strand? Kom dan samen bij het Europa Hotel Scheveningen. Laat je inspireren door de zee en haal het optimale uit jouw vergadering, training of evenement.

Meer inspiratie