VERGADEREN AAN DE ELBE

Cultuur, historische oudheid en gezelligheid maken Dresden de perfecte locatie voor meetings en events

 • Tot 850 personen
 • Vanaf € 59 p.p.
 • Vrije selectie

Bellevue Hotel Dresden is ervan overtuigd dat een succesvol evenement wordt gekenmerkt door de juiste sfeer. Dankzij de centrale ligging en de persoonlijke aandacht van onze mensen is Bellevue Hotel Dresden het perfecte hotel om te verblijven.

OVER DE LOCATIE VAN HET HOTEL

Bilderberg Bellevue Hotel Dresden is ideaal gelegen in het centrum van Dresden. Met het treinstation 'Dresden-Neustadt' op loopafstand ligt het hotel in het hart van de kleurrijke stad. Ook bevindt Bellevue Hotel Dresden op slechts tien kilometer van de internationale luchthaven van Dresden (DRS). Het hotel biedt een combinatie van verschillende recent gerenoveerde vergaderzalen die perfect geschikt zijn voor vergadersessies tot 850 personen.

Onze vergaderarrangementen

voor een geslaagde vergadersessie

De vergaderarrangementen van Bellevue Hotel Dresden bieden alles wat je nodig hebt voor een één- of meerdaagse vergadering of meeting, en kunnen worden aangevuld met activiteiten en extra's, zoals bijvoorbeeld een barbecue op één van onze terrassen of een culinair business diner in Restaurant Canaletto.

Inhoud 8-uurs Business Arrangement

 • Gebruik van plenaire vergaderruimte, inclusief moderne technologie
 • Onbeperkt non-alcoholische dranken (incl. water, koffie en thee) in de vergaderruimte
 • Koffiepauze 's morgens: water, koffie en thee, smoothies, vers fruit, groenten
 • Lunch*
 • Koffie pauze 's middags: water, koffie en thee, huisgemaakte cake, vers fruit, vruchtenyoghurt, mueslireep

Vanaf € 64,- per persoon per dag

*Buffet vanaf 30 personen of seizoensgebonden driegangenmenu geselecteerd door onze chef-kok, inclusief één non-alcoholische drank.

Inhoud 4-uurs Business Arrangement

 • Gebruik van plenaire vergaderruimte, inclusief moderne technologie
 • Onbeperkt non-alcoholische dranken (incl. water, koffie en thee) in de vergaderruimte
 • Koffiepauze 's ochtends of 's middags: water, koffie en thee, smoothies, vers fruit, huisgemaakte cake, vruchtenyoghurt, mueslireep
 • Lunch*

Vanaf € 59,- per persoon per dag

Dineren na jouw meeting?

Vanaf € 62,- per persoon

Je bent van harte welkom om te komen dineren in Restaurant Canaletto na jouw meeting als aanvulling op het 8-uurs of 4-uurs Business Arrangement. De perfecte gelegenheid om de dag goed af te sluiten. Wij bieden een seizoensgebonden driegangendiner of een buffet aan die door onze chef is samengesteld. Het diner is inclusief huiswijn (rood/wit), bier, frisdranken en koffie/thee voor een periode van 3 uur.

“Bellevue Hotel Dresden, gelegen aan de schilderachtige oevers van de rivier de Elbe, is de perfecte locatie om iets speciaals toe te voegen aan jouw meeting of event.”

Hoe kun je je arrangement uitbreiden?

Een meeting is meer dan een vergadering. Zo kun je terecht in ‘Café Bar Pöppelmann’ om af te spreken voor een kop verse koffie met huisgemaakt gebak, een heerlijke lunch of diner. Deze ruimte leent zich ook goed voor recepties of een gezellige borrel. Je kunt culinair dineren in Restaurant Canaletto, waar gerechten worden samengesteld met aandacht voor detail, regionale oorsprong en hoge kwaliteit van de gebruikte producten. Of het nu gaat om een ​​stijlvolle zakelijke lunch of een groot familiefeest, ons keukenteam verwent je met een menu naar jouw smaak en verbeelding.

Daarnaast is er in Dresden genoeg te doen, je kunt de cultuur van de stad ontdekken in de historische binnenstad. Daarnaast staat Dresden bekend als de stad van de kunst en cultuur. Het contrast tussen geschiedenis en moderniteit, stad en natuur, drukte en rust maakt Dresden zo bijzonder. Een ideale omgeving om weer nieuwe energie te krijgen.

Voor wie?

Voor iedereen die houdt van een combinatie van cultuur en historische oudheid ben je bij Bellevue Hotel Dresden aan het goede adres. Met een diversiteit aan meeting ruimtes is het hotel zowel geschikt voor kleine en middelgrote als grote groepen. Met de culinaire mogelijkheden en diverse activiteiten, kan Bilderberg Bellevue Hotel Dresden iedere bijeenkomst bijzonder maken. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om jullie verblijf prettig te maken. 

De locatie

Meer inspiratie