Rustieke Barbecue

Een culinaire afsluiting van de dag in een sfeervolle ambiance

  • Tot 450 personen
  • Vanaf € 65 p.p.
  • Vrije selectie

Een dag vol indrukken en impulsen - of het nu een zakelijke bijeenkomst of een privé-evenement is - zou altijd moeten eindigen in een ontspannen sfeer. Dit wordt gegarandeerd in het Bellevue Hotel Dresden op bijvoorbeeld een van de terrassen met uitzicht op de Elbe met een culinair barbecue buffet. De juiste ambiance om te reflecteren op de indrukken van de dag.

OVER DE LOCATIE VAN HET HOTEL

Bilderberg Bellevue Hotel Dresden is ideaal gelegen in het centrum van Dresden. Met het treinstation 'Dresden-Neustadt' op loopafstand ligt het hotel in het hart van de kleurrijke stad. Ook bevindt Bellevue Hotel Dresden op slechts tien kilometer van de internationale luchthaven van Dresden (DRS). Het hotel biedt een combinatie van verschillende recent gerenoveerde vergaderzalen die perfect geschikt zijn voor vergadersessies tot 850 personen.

ONZE VERGADERARRANGEMENTEN

voor een geslaagde vergadersessie

Met onze rustieke barbecue bieden we je alles om jouw meeting of event mooi af te sluiten. Perfect voor een diner, maar indien nodig ook op een ander tijdstip van de dag te boeken. Inclusief:

  • Barbecue - Buffet à la Chef
  • Live-Cooking Station
  • Dranken inclusief gedurende 3 uur, inclusief huiswijn (rood/wit), bier en frisdranken, evenals koffie/thee
  • Rustieke tafeldecoratie
  • Extra's, zoals entertainment of muziek (speciale verzoeken mogelijk op aanvraag)
“Bellevue Hotel Dresden, gelegen aan de schilderachtige oevers van de rivier de Elbe, is de perfecte locatie om iets speciaals toe te voegen aan jouw meeting of event.”

VOOR WIE?

De rustieke barbecue is ideaal als aanvulling op een meeting of event. Het terras met uitzicht op de pittoreske oevers van de Elbe en de skyline van Dresden in combinatie met de uitstekende service biedt de perfecte setting om jouw meeting of event positief af te sluiten.

DE LOCATIE

MEER INSPIRATIE