Powerboatracen

Weer, wind en golven zorgen voor een geweldige beleving

  • Vanaf 4 personen
  • Op maat
  • Op maat

Op zoek naar een leuk en spannend teamuitje? Wat dacht je van de ultieme adrenalinekick: met een powerboat vanuit Scheveningen de Noordzee op.

Wat ga je doen?

Na een intensieve vergadersessie is het soms heerlijk om de dag actief af te sluiten of te onderbreken. Bilderberg Europa Hotel Scheveningen biedt daarvoor het perfecte activiteit: powerboatracen! Maak je hoofd leeg en voel de adrenaline door je lijf stromen.

Je wordt verwelkomd in de Tweede Haven van Scheveningen door de schippers van Powerboatboeken. Daar krijg je eerst een veiligheidsinstructie. Na de instructie gaan de trossen los en vaar je richting zee om vervolgens flink gas te geven. De ervaren schippers en goed uitgeruste boten zorgen voor een veilige vaart, zodat je alleen nog maar hoeft te genieten van het prachtige uitzicht. Je vaart langs de skyline van Den Haag en de prachtige boulevard van Scheveningen. Weer, wind en golven zorgen voor een geweldige beleving en genoeg inspiratie!

Voor wie?

Het powerboatvaren is geschikt voor iedereen die houdt van spanning en sensatie. Maar ook als je het te hard vindt gaan, wordt de snelheid voor je aangepast. Het is een waanzinnige ervaring die je niet snel zal vergeten.

Wat heb je nodig?

Er is een mogelijkheid om eventueel vaarkleding te huren. Dit kan zowel vooraf als op de dag zelf.

Waar is het Powerboatracen?

  • Europa Hotel Scheveningen

    Vergaderen op 198 stappen van het strand Scheveningen - Randstad

    Vergaderen aan de boulevard van het levendige Scheveningen, op loopafstand van het strand? Kom dan samen bij het Europa Hotel Scheveningen. Laat je inspireren door de zee en haal het optimale uit jouw vergadering, training of evenement.

Meer inspiratie