Kasteelstorm

Wie wint alle macht en rijkdom?

 • 10 - 100 personen
 • Op maat
 • 3 uur

Ontspannende maar toch uitdagende activiteit als afsluiter van de vergadersessie. Het prachtige historische kasteel neemt je mee terug naar de Middeleeuwen.

Wat ga je doen?

Je bevindt je in een heus kasteel dorp en gaat je eigen nederzetting opbouwen en onderhouden. Elke nederzetting (groep) heeft zijn eigen specifieke bewoners, edellieden, houthakkers en de rovers, ieder met zijn specifieke eigenschappen. Het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk rijkdom en macht vergaart, om ervoor te zorgen dat de gemeenschap groeit. Dit is nog niet al te eenvoudig, want tijdens de belastingrondes moet er behoorlijk wat worden afgestaan aan de schout.

“Een ontspannende, maar ook uitdagende activiteit. Leuk als afsluiter van de vergadersessie.”

Wie begeleid de activiteit?

De activiteit wordt begeleid door de professionals van M-Event.

Voor wie?

Deze activiteit is geschikt voor iedereen. Je hoeft niet sportief of atletisch te zijn om deel te nemen aan deze activiteit.

Wat zit er in de activiteit inbegrepen?

Alle materialen die nodig zijn voor de Kasteelstorm.

Petra

"Het voelde alsof ik weer helemaal terug was in de tijd. Vooral het kasteel maakt alsof het lijkt dat je weer terug bent in de Middeleeuwen. We hebben een super leuke middag gehad als afsluiting van onze vergadering."

Waar is de Kasteelstorm?

Meer inspiratie

 • 10 - 100 personen
  Op maat

  Schietfestijn

  Schieten is een sensatie op zich, laat je meenemen in deze eeuwenoude traditie.

 • 4 - 200 personen
  Vanaf € 69 p.p.

  Vergaderen in een Middeleeuws Kasteel

  Rust en een luxueuze ambiance zorgen dat je in stijl kan vergaderen.

 • Vanaf 20 vergadergasten
  Op maat

  Workshop vlaai bakken

  Waar je in Limburg ook komt, overal wordt je een stuk heerlijke Limburgse vlaai aangeboden. Het is het culinaire symbool voor deze bourgonische provincie. Tijdens deze smaakvolle activiteit worden alle zintuigen ingezet om achter de geheime ingrediënten te komen.