Golfsurfen

De ideale actieve onderbreking

 • Vanaf 10 personen
 • Vanaf € 37,50 p.p.
 • 2 uur

Er zijn veel manieren om een vergadersessie te doorbreken of af te ronden. Maar met al je collega’s in een wetsuit de zee in duiken en je surfmoves laten zien is een hele andere ervaring.

Wat ga je doen?

De golf- en bodyboardsurfsport heeft ook Nederland in zijn greep! De zandbanken en de branding van de Noordzee bieden alle mogelijkheden om te leren golfsurfen. Samen met je vrienden, collega’s of familie verzamel je in een gezellig strandpaviljoen bij de haven van Scheveningen.

Surfles

Tijdens de Surfles leer je alles over boardmaten, evenwicht houden, golven kiezen, timing, tubes, off the lip en wipe out. De theorie is leuk en noodzakelijk, maar alles draait natuurlijk om het tonen van je eigen surfmoves. Wetsuit aan, board mee en zoek dan de mooiste golf uit om de theorie in praktijk te brengen.

Warme douche op het strand

Na afloop van de les een heerlijke warme douche op het strand! Dit is de enige locatie op het strand van Scheveningen waar deze faciliteiten aanwezig zijn. Moegestreden en voldaan relax je lekker in het strandpaviljoen en ben je bevangen door het surfleven. Word jij de surfdude/girl van de groep?

“Duik met al je collega’s in een wetsuit de zee in en laat je surfmoves zien”

Wie begeleid de activiteit?

Je wordt begeleid door medewerkers van Glope Events. Zij geven theoretische uitleg over het surfen en je krijgt surfles.

Voor wie?

Golfsurfen is voor iedereen die houdt van een sportieve activiteit aan zee. Met golfsurfen beleef je iets unieks wat je zelf niet zo snel zou ondernemen.

Wat zit er inbegrepen bij het Golfsurfen?

 • Passen van de pakken, inspectie van de surfboards
 • Theoretische uitleg surfen op golven
 • Surfles
 • Warme douche
 • Relaxen in het strandpaviljoen

Saskia

"Door het golfsurfen kwam ik helemaal tot rust, je kan lekker ontspannen en bent toch actief bezig. Het duurt even voor je het leert, maar vanaf het moment dat je kunt staan gaat je leercurve snel omhoog."

Waar is het Golfsurfen?

 • Europa Hotel Scheveningen

  Vergaderen op 198 stappen van het strand Scheveningen - Randstad

  Vergaderen aan de boulevard van het levendige Scheveningen, op loopafstand van het strand? Kom dan samen bij het Europa Hotel Scheveningen. Laat je inspireren door de zee en haal het optimale uit jouw vergadering, training of evenement.

Meer inspiratie