Friends and Family Event

Beleef de ideale zondagmiddag bij Hotel De Bilderberg

Onze bijzondere eventlocatie ontdekken en tegelijk een geweldige middag beleven? Dan nodigen wij je graag uit voor het Friends & Family event bij Hotel De Bilderberg in Oosterbeek. Compleet met High Tea, rondleiding en vermaak voor jong en oud. Tijdens deze middag kun je als event boeker jouw gezin, partner of vrienden gewoon meenemen!

  • Ervaar onze bijzondere eventlocatie
  • Beleef het buitenleven
  • Middagprogramma
  • Beperkt aantal plaatsen

Voor wie?

Je organiseert regelmatig grote events en bent op zoek naar een bijzondere eventlocatie. Met het Friends and Family Event kun je samen met je gezin, partner of vrienden genieten van een ontspannen en inspirerende zondagmiddag.

 

 

Wat?

Tijdens deze middag ontdek je een bijzondere eventlocatie in een prachtige omgeving. Bij Hotel De Bilderberg beleef je het buitenleven, compleet met High Tea, foodtrucks, vermaak voor kinderen en een interactieve rondleiding.

Wanneer?

Het Friends and Famliy Event vindt plaats op zondagmiddag 3 juni Bij Hotel De Bilderberg vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan.

Hotel De Bilderberg

Het prachtige landgoed van Hotel De Bilderberg ligt midden in de bossen van de Veluwe, nabij Arnhem. Hotel De Bilderberg is hét conferentiecentrum van Nederland. Door de verscheidenheid aan ruimtes en breakout rooms is Hotel De Bilderberg ideaal voor seminars, grote events en unieke zakelijke bijeenkomsten.