De Bilderberg Belofte

On top service voor een onvergetelijke bijeenkomst

1. Het begint met de juiste vraag

Geen meeting is hetzelfde. Daarom stellen we als eerste de vraag: wat is het doel van de meeting? Alle neuzen dezelfde kant op, of het juist een keer van een andere kant bekijken? Nieuwe mogelijkheden verkennen of juist gericht keuzes maken? Leren, verbinden, veranderen of groeien? Door te kijken naar het doel van de meeting, een omgeving vol inspiratie te bieden en aandacht te geven aan de details, helpen wij om het beste uit je bijeenkomst te halen. Dat is onze belofte.

2. Onze inspirerende omgevingen

halen het beste in je naar boven

Wij geloven dat inspirerende omgevingen het beste in je naar boven brengen. Buiten het kantoor en los van de dagelijkse routine, kom je tot de beste ideeën. Van de natuurlijke of juist bruisende omgeving waar onze hotels zich bevinden tot onze prettige vergaderruimtes en van een gastvrij welkom tot meetings vol beleving; in alles hebben wij als doel om je te inspireren en zo het beste uit je meeting te halen.

3. Hart voor goed eten

Eten geeft niet alleen nieuwe energie, het is ook een moment om tot elkaar te komen. Eten kan verbinden, verrassen en vernieuwen. Bij Bilderberg heeft goed eten daarom van oudsher een belangrijke plek in een bijeenkomst. Van een heerlijke smoothie bij ontvangts tot een gastronomisch diner; alles is mogelijk.

4. Green is the Key

Bilderberg houdt van groen. Met het gebruik van biologische ingrediënten, slimme energiebesparingen en aandacht voor mens en milieu, willen wij bijdragen aan een duurzame wereld. Niet voor niets zijn alle Bilderberg hotels Green Key gecertificeerd, het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatiebranche.

5. Onze Maître B' staat voor u klaar

'Als Maître B' zorg ik dat tijdens je meeting alles geregeld is en het de gasten aan niets ontbreekt. De dag doornemen met de organisator bij aankomst, gasten welkom heten, zorgen dat alles klaar staat en alle techniek werkt. Ik merk dat het vaak de kleine dingen zijn die ervoor zorgen dat een meeting of training goed verloopt."

Bart de Waard

Maître B' van Grand Hotel Wientjes in Zwolle

6. Service is aandacht

Voor ons is ultieme service: aandacht op het juiste moment. Begrijpen wat een gast of vergadergroep nodig heeft, zelfs al voor de vraag zich voordoet. En klaarstaan op de momenten die er toe doen.

7. Razendsnel Wifi

Offline is the new luxury. Wil je toch online, dan biedt Bilderberg in het hele hotel razendsnel Wifi. Ideaal om even door te werken, online te presenteren of live je event te streamen.

8. Alles dat je nodig hebt

Heeft iemand een pen bij zich? Deze vraag hoef je bij Bilderberg niet te stellen, want iedere vergaderruimte is standaard voorzien van alles dat je nodig hebt om te presenteren, vergaderen of bijeen te komen.

9. Transparantie

Bilderberg gelooft in transparantie. Daarom zijn onze offertes helder en overzichtelijk. Zo is het in een oogopslag duidelijk hoe onze tarieven zijn opgebouwd en wat je van Bilderberg mag verwachten. 

10. The Sky is the Limit

Uw seminar in de vorm van een openluchtfestival? Een culinair diner midden in het bos? Een spetterend feest voor 500 personen? The sky is the limit, wat ons betreft. Dus vertel ons je wensen en wij maken ze mogelijk. Zo wordt elke bijeenkomst, groot of klein, al snel bijzonder.

Ontmoet Anouk, regisseur van bijzondere ontmoetingen. Zij maakt elke zakelijke bijeenkomst bijzonder. Dat begint met een simpele vraag: wat is het doel van uw meeting? Om vervolgens samen een event te maken met impact.


             Anouk-Keurntjes-transparant-bijgesnedenpng.png