Bilderberg Kasteellocaties

De Bilderberg Kasteellocaties

Ontdek onze drie unieke eventlocaties

Sprookjesachtige kasteellocaties, persoonlijke aandacht en overall een hoogstaande kwaliteit. Dat maakt de kasteellocaties van Bilderberg tot zeer gewilde meeting- en eventlocaties. Bij álle kastelen ontkom je ook niet aan Bourgondisch genieten. Aan zowel de kastelen als de bijbehorende hotels geeft elke locatie een eigen invulling. Kortom: laat je verrassen door unieke locaties, onverwachte mogelijkheden en bijzondere concepten.

 

 

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Buitenland in eigen land: zo voelt Kasteel Vaalsbroek. Een vergadering in de sfeervolle kasteelzaal combineer je met een smaakvolle lunch met lokale producten, een teamdag sluit je af met een wijnproeverij of roofvogelworkshop op ons landgoed. Met maar liefst 22 meetingruimtes verdeeld over het kasteel en het hotel en een uitgestrekt landgoed biedt Kasteel Vaalsbroek ruimte voor kleine bijeenkomsten én grote evenementen.

Bilderberg Château Holtmühle

De ideale mix van historie en moderne luxe van dit middeleeuwse kasteel komen niet alleen samen in de comfortabele meetingruimtes. Ook de rijke gerechten van restaurant Die Alde Heerlickheit zijn geïnspireerd door de Franse keuken met moderne en oosterse invloeden, bereid met verse, lokale ingrediënten. Château Holtmühle ook exclusief af te huren. Het volledige kasteel staat dan tot je beschikking. Zo wordt iedere bijeenkomst of event een groot succes.

Bilderberg Kasteel Doorwerth

In deze prachtige burcht, vlakbij Arnhem, worden meetings en events een ware belevenis. Vergaderen in de historische tuigkamer, proosten onder de kroonluchters van de koetsruimte of op de binnenplaats samen genieten van een kasteeldiner met lokale producten. Het Koetshuis is een evenementenlocatie waarbij samenkomen, sfeer en puur eten centraal staan. De veelzijdige ruimtes, de ruim opgezette binnenplaats en smaakvolle catering maken van ieder event een groot ultiem succes.

Inspiratie voor bijzondere ontmoetingen

Ontmoet Anouk, regisseur van bijzondere ontmoetingen. Zij maakt elk event bijzonder. Dat begint met een simpele vraag: wat is het doel van jouw bijeenkomst? Om vervolgens samen een event te maken met impact.


             Anouk-Keurntjes-transparant-bijgesnedenpng.png