Vergaderen in een kasteel

Unieke vergaderlocaties op de Veluwe en in Limburg

De Bilderberg Kasteellocaties

Bijzonder vergaderen in een kasteel

Sprookjesachtige kasteellocaties, persoonlijke aandacht en een hoogstaande kwaliteit. Dat maakt de kasteellocaties van Bilderberg tot zeer gewilde meeting- en eventlocaties voor jouw volgende vergadering. Onze kastelen zijn een prachtig decor voor een meeting met impacht. waarbij culinair eten en prachtige natuur de hoofdrol spelen. Kortom: laat je verrassen door unieke locaties, oneindig veel mogelijkheden en bijzondere concepten.

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Buitenland in eigen land: zo voelt Kasteel Vaalsbroek. Meetings en events staan hier in het teken van gastronomie, historie en beleving. Een dag vergaderen in de sfeervolle kasteelzaal combineer je met een smaakvolle lunch met lokale producten. Sluit jouw teamdag af met een wijnproeverij of roofvogelworkshop op ons landgoed. Met maar liefst 22 meetingruimtes verdeeld over het kasteel en het hotel en een uitgestrekt landgoed biedt Kasteel Vaalsbroek ruimte voor kleine bijeenkomsten én grote evenementen.

Bekijk dit kasteel

Bilderberg Château Holtmühle

De ideale mix van historie en moderne luxe van dit middeleeuwse kasteel komen niet alleen samen in de comfortabele meetingruimtes. Ook de rijke gerechten van restaurant Die Alde Heerlickheit zijn geïnspireerd door de Franse keuken met moderne en oosterse invloeden, bereid met verse, lokale ingrediënten. Hier geniet je tijdens een dag vergaderen van een uitgebreide lunch. Château Holtmühle is ook exclusief af te huren. Het volledige kasteel staat dan tot je beschikking. Zo wordt iedere bijeenkomst of event een groot succes.

Bekijk dit kasteel

Alle locaties van Bilderberg

Maak van een vergadering een waardevolle ontmoeting

Met 12 locaties zijn er vele mogelijkheden om een meeting met impact te organiseren. Kom samen in de natuur, vergader in een kasteel of laat je inspireren door de energie van de stad.

Inspiratie voor bijzondere ontmoetingen

Ontmoet Anouk, regisseur van bijzondere ontmoetingen. Zij maakt elk event bijzonder. Dat begint met een simpele vraag: wat is het doel van jouw bijeenkomst? Om vervolgens samen een event te maken met impact.


             Anouk-Keurntjes-transparant-bijgesnedenpng.png