Dineren in de kas

Een avond uit om niet te vergeten in een heerlijke winterse style

Wilt u deze winter iets bijzonders doen met uw partner, vrienden of familie? Dan is het "pop-up" restaurant in de glazen kas bij Hotel De Bilderberg echt iets voor u. Op 14 maart geniet u van een bijzondere avond, inclusief een uniek diner, in de glazen kas. Gevuld met lichtjes en warmte, brengen wij u in de sfeer van Hygge - de Deense knusheid. 

  • Unieke avond in maart
  • Inclusief driegangendiner (drankjes inbegrepen)
  • € 55 per persoon
  • Tip: trek warme & dikke kleding aan

Unieke beleving

in onze sfeervolle kas

We starten deze avond om 17:30 uur met een verwarmd glaasje glühwein bij een knisperend vuur voor de kas. Vervolgens ontvangen we u in de verlichte kas met een winterse soep en kunt u een plekje zoeken met uw gezelschap aan onze lange tafels. Aansluitend geniet u van een driegangenmenu van onze chef. Rond 21:00 uur sluiten we samen met een kop koffie of thee de avond af in de bar van ons hotel.

Wanneer?

U bent van harte welkom op 14 maart. We starten de avond rond 17:30 uur en rond 21:00 uur sluiten we de avond af.

Vol sfeer

Overal lichtjes, gezellige aankleding, lange tafels met banken: u zult zich direct thuisvoelen in de sfeervolle glazen kas. Het ultieme Hygge-gevoel, de Deense knusheid en Scandinavische warmte, gewoon op de Veluwe.

Dineren in de glazen kas

Benieuwd hoe het eruit ziet in het pop-up restaurant in de glazen kas? In deze video krijgt u een goede sfeerimpressie.

Hotel De Bilderberg

Hotel De Bilderberg, verscholen in het Veluwse bos in Oosterbeek (bij Arnhem), kent een bijzondere historie. Al decennia lang is dit de plek om samen te komen, te relaxen en te genieten van de prachtige omgeving.

Hulp nodig bij uw reservering?

Heeft u een vraag over 'Dineren in de kas' of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

Bel Hotel De Bilderberg: +31 (0)26 339 63 33
of mail frontoffice@bilderberg-hoteldebilderberg.nl

  • Wij vragen om een credit card belasting