Lunchen in De Kromme Dissel

Geniet van een culinaire driegangenlunch in ons met Michelinster bekroonde restaurant

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

 • 1 Hotel
 • 1 Nacht
 • 2 Personen
Vanaf €213,00 Prijsoverzicht per verblijf met 2 personen

Al voor het 47e aaneengesloten jaar is Restaurant De Kromme Dissel bekroond met een Michelinster en behoort hiermee tot de Nederlandse toprestaurants. Geniet met dit luncharrangement van een culinaire driegangenlunch, overnachting in een Comfort kamer en Het Bilderberg Ontbijt.

 • 1x Overnachting
 • 1x Het Bilderberg Ontbijt
 • Driegangenlunch in De Kromme Dissel

Hotel Klein Zwitserland

Vlakbij Arnhem ligt het in chaletstijl gebouwde Hotel Klein Zwitserland. Een kleinschalig en charmant hotel met 71 kamers midden in de natuur. Wandelen, fietsen of winkelen in de mooie stad Arnhem, het kan allemaal. Vlak naast het hotel ligt de golfclub Het Heelsumse Veld. Als u lekker binnen wilt blijven, bieden onze sauna en overdekt zwembad u daar alle gelegenheid toe. 

Inhoud Kromme Dissel Luncharrangement

Culinair genieten inclusief overnachting en Het Bilderberg Ontbijt

Een middag met een heerlijk driegangenlunch, wat gevolgd wordt door een overnachting in Bilderberg Hotel Klein Zwitserland met 's ochtends het beroemde Bilderberg Ontbijt. Tijdens de driegangenlunch* in De Kromme Dissel ervaart u hoe de koks uw gerechten tot kunst verheven heeft. Pure ingrediënten, verrassende smaken en bijzondere combinaties komen samen in een prachtig opgemaakt bord, omlijst door sfeer en gastvrijheid. Na deze gastronomische avond kunt u volledig ontspannen in het naastgelegen Hotel Klein Zwitserland.

Voordat u tot rust komt in uw stijlvolle Comfort kamer, kunt u nog een drankje drinken bij de openhaard. Begin de volgende ochtend de dag goed met Het Bilderberg Ontbijt. Een uitgebreid ontbijtbuffet met onder andere verse broden van Het Vlaamsch Broodhuys, diverse soorten beleg, ontbijtgranen, vruchtensappen en verse eieren. 

*Restaurant De Kromme Dissel is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend voor de lunch.

Pure ingrediënten, verrassende smaken

"Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe combinaties en nieuwe visies op wat klassiek is en eigentijds. Onze inspiratie stopt nooit en komt uit verschillende hoeken. Passie en liefde voor het vak, daar gaat het om. Niet alleen bij ons, maar ook bij onze leveranciers. De drive om het allerbeste vlees te krijgen en de smaleijkste groenten en fruit te telen, is van grote invloed op de kwaliteit van ons werk. De rode draad in De Kromme Dissel zijn de vier elementen aandacht, beleving, oorsprong en gevoel."

Tonny Berentsen, chef de cuisine De Kromme Dissel.

Onze culinaire arrangementen

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over dit arrangement of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag.

Bel Hotel Klein Zwitserland: 0317 - 313 118
Of mail: klein-zwitserland@bilderberg.nl 

 • Laagste prijs garantie
 • Geen reserveringskosten
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
 • Betaling in hotel
 • Aankomst tot 18.00 uur
 • Checkout tot 11.00 uur

Boek nu