4-Elementen Beauty Arrangement

Op en top genieten bij Kasteel Vaalsbroek

Dit arrangement is helaas verlopen

 • 1 Hotel
 • 3 Nachten
 • 2 Personen
Vanaf €455,00 Prijsoverzicht Per verblijf met 2 personen

Gun uw lichaam een zeer bijzonder verwenprogramma gebaseerd op de natuurlijke kracht van de natuur. Met het 4-Elementen Beauty Arrangement van Kasteel Vaalsbroek verblijft u drie heerlijke nachten op het prachtige Zuid-Limburgse landgoed en geniet u van een weldadige beauty behandeling in het wellness centre.

 • 3 x overnachting
 • 3 x Het Bilderberg Ontbijt
 • Badjassen op de kamer
 • 1 x 4-elementen Beauty arrangement

Ervaar de kracht van de elementen

Kies uw 4-elementen beauty behandeling

In het Beauty Arrangement kunt u kiezen tussen behandelingen met het thema vuur, aarde, water of lucht. Allen zorgen voor een volledige ontspanning waarbij uw lichaam nieuwe energie op doet. De behandeling van 75 minuten wordt uitgevoerd door de professionele beauty experts van Kasteel Vaalsbroek. Tijdens uw verblijf geniet u van het overdekte zwembad, whirlpoolbad en de sauna.

Beauty behandeling Vuur

Weldadige zeezoutscrub, gevolgd door een activerende lichaamspakking en een rugmassage met doorbloedende themolotion.
 

Beauty behandeling Aarde

Activerende voetscrub, gevolgd door een voedende lichaamspakking van aarde en een rugmassage in combinatie met hot stone.
 

Beauty behandeling Water

Een reinigende bodypeeling, gevolgd door een ontspannende algenpakking en een massage met hydraterende bodylotion.

Beauty behandeling Lucht

Een lichaamspakking met frisse lavendel, gevolgd door een heerlijke antistressmassage en hoofdmassage.

U kunt uw gewenste behandeling noteren in het vakje 'opmerkingen' in de laatste stap van het reserveringsproces. De behandeling wordt naar beschikbaarheid ingeboekt, waar u een aparte bevesting van ontvangt.

Verblijf op Kasteel Vaalsbroek

Kasteel Vaalsbroek is prachtig gelegen op een landgoed in het schilderachtige Limburgse heuvellandschap vlakbij het Drielandenpunt. Het biedt een uitgebalanceerde mix van ontspanning, stedelijke inspiratie en landelijke rust op hoog niveau. U logeert in één van de 130 sfeervolle en ruime kamers van het naastgelegen hotel. Uw ontbijt heerlijk in het naastgelegen kasteel Vaalsbroek. Het restaurant van Hotel Vaalsbroek, ‘In de Oude Watermolen’, is vermaard om haar lokale ingrediënten en seizoengebonden gerechten.

Lees meer

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over dit arrangement of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

 • Laatste prijs garantie
 • Geen reserveringskosten
 • Gratis annuleren tot 48 uur voor aankomst
 • Geen credit card nodig - u betaalt pas in het hotel

Neem contact op