ZIN Magazine

Geniet van de mooie natuur op de Veluwe

ZIN Magazine

Speciaal voor u als lezers

Genieten op de Veluwe? Verblijf met de 'Veluwse drie nachten special' vier dagen voordelig bij één van de zeven gastvrije Bilderberg hotels op de Veluwe. Alle hotels zijn omringd door een prachtige natuur, met eindeloze bossen en uitgestrekte heides. Ontdek de indrukwekkende omgeving tijdens een ontspannende wandeling of fietstocht. Dit arrangement biedt alles voor een geweldig verblijf.

Veluwse 3 nachten

Kom heerlijk tot rust in één van de zeven gastvrije Bilderberg hotels op de Veluwe. Verblijf drie nachten inclusief Het Bilderberg Ontbijt en geniet van de schitterende natuur.

Vanaf
€240,00
per verblijf met 2 personen

Reserveer nu

Over de Veluwe

De Veluwe staat bekend om haar prachtige natuurrijke omgeving met eindeloze bossen en uitgestrekte heides. Het is dan ook niet gek dat de Veluwe maar liefst een oppervlakte heeft van ongeveer 1.000 km². Het natuurgebied staat met name bekend om de veelzijdige bossen, uitgestrekte weides, idyllische zandverstuivingen en kronkelende rivieren. Ook aan fauna is hier genoeg te bewonderen! Zo kunt u zomaar een grazend edelhert tegen komen tijdens een wandeling of fietstocht.

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over dit arrangement of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag! Neem telefonisch contact op met het hotel van uw keuze.

  • Laagste prijs garantie
  • Geen reserveringskosten
  • Geen credit card nodig - u betaalt in het hotel

Boek nu