Bilderberg Hotel Wolfheze

Charmant hotel in bosrijke omgeving met hart voor duurzaamheid.

Bekijk alle foto's

Omgeving

Omringd door een prachtige natuur met uitgestrekte weides en talloze schitterende bossen is het heerlijk tot rust komen op de Veluwe. Ideaal om een stevige wandeling te maken of spectaculaire fietstochten te maken. Naast een prachtige natuur, biedt de Veluwe ook verschillende culturele uitstappen.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Nabij Hotel Wolfheze is het Nationale Park De Hoge Veluwe te vinden. Een prachtig Nationaal park waar bossen, zandverstuivingen en uitgestrekte heides te bewonderen zijn. Vanuit het hotel loopt u direct het bos in, heerlijk om er op uit te trekken te voet of fietsend. Ontdek wat De Hoge Veluwe zo speciaal en uniek maakt!

Activiteiten en bezienswaardigheden

Arnhem

In Arnhem vindt u de ultieme combinatie tussen een bruisende stad en een bosrijke omgeving en rust. In de binnenstad is het heerlijk vertoeven en tevens een ideale plek om te winkelen door de talloze winkels en boetieks. Culinair genieten of heerlijk ontspannen? Zoek dan één van de sfeervolle terrassen of lunchrooms op. Arnhem kent ook verschillende bezienswaardigheden, zoals Burgers' Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. 

Musea

In de omgeving kunnen meerdere musea bezocht worden. In het nabijgelegen Oosterbeek beleeft u in het Airborne Museum de historie van De Slag om Arnhem in het enige slagveldmuseum van Nederland. Tijdens een unieke experience wordt duidelijk dat vrijheid nooit vanzelfsprekend is! In het Openluchtmuseum in Arnhem maakt u een reis door de afgelopen twee eeuwen. Bezoek authentieke gebouwen, bekijk de voorwerpen en luister naar ware verhalen.

Dierentuin

Een dagje dieren spotten? Bij Burger's Zoo is er een grote diversiteit aan dieren. Tropische dieren vindt u in de mangrove en prachtige giraffen en jachtluipaarden in het Oost-Afrikaanse gebied van het park. Met de kinderen is het Ouwehands Dierenpark Rhenen een goede keuze! Meer vele speelmogelijkheden en een unieke collectie dieren zal u een unieke beleving ervaren.

Pitch & Putt

Uw swing oefenen op de golfbaan

Zijn jullie echte golf liefhebbers? Dan bent u op het juiste adres bij de Pitch & Putt golfbaan rondom het hotel gelegen! Op deze 18-holes golfbaan kunt u uw swing oefenen.

Op pad met de boswachter

Wilt u meer te weten komen over de prachtige Veluwse natuur? Ga samen met onze boswachter op pad. Leer van alles over de mooiste plekken van de bossen van Wolfheze. In het prachtige bos dat het hotel omringd maakt u een heerlijk wandeling, terwijl de boswachter vertelt over de oorsprong, flora en fauna van het bos. Misschien vindt u samen wel bijzondere wildsporen of spot u zelfs een ree. Leuk voor jong en oud! Elke zondag om 10.00 uur.