Bilderberg Hotel De Buunderkamp

Rust, ruimte en geweldige service in de mooie bossen van de Veluwe.

Bekijk alle foto's

Omgeving

Direct als u de Veluwe binnen rijdt zijn er prachtig uitgestrekte weides te zien en talloze schitterende bossen. De omgeving is ideaal om eens heerlijk tot rust komen. De natuur ontdekken kan met een stevige wandeling of een schitterende fietstocht. De Veluwe biedt naast een prachtige natuurrijke omgeving ook verschillende steden en kleine dorpjes om te bezoeken.

Het natuurgebied van Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een prachtig Nationaal park waar bossen, zandverstuivingen en uitgestrekte heides te bewonderen zijn. De omgeving nodigt dan uit om een wandeling te maken of fietstocht. En natuurlijk mag u het beroemde Kröller-Müller Museum met haar Van Gogh collectie en beeldentuin niet overslaan. Wilt u meer te weten komen over de prachtige Veluwse natuur? Ga samen met de boswachter op pad. Leer van alles over de mooiste plekken van de bossen van Wolfheze. In het prachtige bos dat het hotel omringd maakt u een heerlijk wandeling, terwijl de boswachter vertelt over de oorsprong, flora en fauna van het bos. Misschien vindt u samen wel bijzondere wildsporen of spot u zelfs een ree.
 

Activiteiten en bezienswaardigheden

Bosgolf

Een frisse neus halen en actief bezig zijn in de natuur? Een stick met een klomp, een voetbal en natuurrijke omgeving, is wat u nodig heeft voor een potje bosgolf. Bij Hotel De Buunderkamp bent u aan het juiste adres voor deze actieve bezigheid. Het landgoed beschikt over een pitch & put bosgolfbaan met 9 holes. Voor €6,50 per persoon kunt u hier een balletje slaan.

Musea

Nabij Hotel De Buunderkamp zijn meerdere inspirerende musea gelegen. Beleef de historie in het enige slagveldmuseum van Nederland, het Airborne Museum in Oosterbeek. Tijdens een bezoek aan dit museum zal duidelijk worden dat vrijheid nooit vanzelfsprekend is! In het Openluchtmuseum in Arnhem kunt u authentieke gebouwen bezoeken, voorwerpen bekijken en luisteren naar ware verhalen. Het zal een reis zijn door de afgelopen twee eeuwen.

Arnhem

De bruisende stad Arnhem is beroemd door "De Slag om Arnhem". Er is hier een ultieme combinatie te vinden tussen de gezellige drukte in de binnenstad en een bosrijke omgeving en weldadige rust daar buiten. Arnhem is de perfecte stad voor een middag shoppen. In de binnenstad zijn er talloze winkels en boetieks, van grote namen tot speciaalzaken. Culinair genieten en heerlijk ontspannen kan in één van de vele horecagelegenheden.

Er op uit met de kinderen

Een dagje dieren spotten met de hele familie? Dan bent u bij Ouwehands Dierenpark Rhenen aan het juiste adres! Het park heeft naast een unieke collectie dieren, ook vele speelmogelijkheden voor de kinderen. Hier zal u met de hele familie een unieke beleving ervaren. Bij Burgers' Zoo in Arnhem vindt u ook een grote diversiteit aan dieren. Tropische dieren ontmoet u tijdens een expeditie in de mangrove en prachtige giraffen of jachtluipaarden in het Oost-Afrikaanse gebied van het park.