Wolfheze

Midden in de Veluwse bossen vindt u rust en ruimte

Hotels in Wolfheze

Bent u op zoek naar een overnachting in Wolfheze, het sfeervolle dorp nabij Arnhem? Midden in de bossen van de Veluwe verwelkomen Bilderberg Hotel Wolfheze en Bilderberg Hotel De Buunderkamp u graag. Wandel tijdens uw verblijf heerlijk door de naastgelegen bossen of breng een bezoek aan Burgers' Zoo.

Hotel Wolfheze

Hotel Wolfheze is de plek waar u echt tot rust komt. Het hotel is omgeven door uitbundige en diverse natuur en is als uitvalsbasis ideaal geschikt voor wandel- en fietsroutes. Ook kunt u een bezoek brengen aan Arnhem of Nationaal Park De Hoge Veluwe. Hotel Wolfheze blinkt uit in de liefde voor lokale en biologische producten. Blaarkop koeien die in alle rust en ruimte grazen, voorzien ons van vlees en melk. En het koekje bij uw koffie of thee maakt het hotel met eigengemaakte honing van hun eigen bijenhotel.

Lees meer

Hotel De Buunderkamp

Hotel De Buunderkamp staat garant voor een ongedwongen en luxe verblijf. Het hotel wordt omgeven door prachtige natuur. Of u nu met de hele familie komt, met z’n tweeën of voor een zakelijke bijeenkomst, het zal u aan niets ontbreken. Er zijn 101 moderne en ruime kamers in de zachte tinten van de natuur die het hotel omringt. Wanneer u een paar passen buiten het hotel zet, staat u midden in de natuur. Hier kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Hotel De Buunderkamp is dé perfecte plek om even heerlijk op te laden.

Lees meer

Hotel arrangementen in Wolfheze

Meetinglocaties Wolfheze

Vergaderen aan de keukentafel

Wolfheze - Veluwe

  • 12 meetingruimtes
  • 70 hotelkamers
  • Tot 180 personen
  • Huiselijk vergaderen

Bijeenkomen alsof je thuis bent; zo voelt vergaderen bij Hotel Wolfheze. Een persoonlijke en kleinschalige meetinglocatie waar je vergadert in een huiselijke sfeer.

Meer over deze locatie

100% Buiten

Wolfheze - Veluwe

  • 15 meetingruimtes
  • 101 hotelkamers
  • Tot 400 personen
  • Buiten vergaderen

Ontdek de kracht van buiten in de unieke buitenvergaderlocaties van Hotel De Buunderkamp. Vergaderen in de Orangerie, glazen kas of buiten in het bos. Zo ontstaat er als vanzelf ruimte voor samenwerking en nieuwe ideeën.

Meer over deze locatie

Over de omgeving

Omringd door een prachtige natuur met uitgestrekte weides en talloze schitterende bossen is het heerlijk tot rust komen op de Veluwe, nabij Wolfheze. Ideaal om een stevige wandeling te maken of spectaculaire fietstochten te maken. Naast een prachtige natuur, biedt de omgeving ook verschillende culturele uitstappen.

Restaurants Wolfheze

Brasserie de Paris

Bij Brasserie de Paris proeft u de smaak van Frankrijk. Traditionele Franse gerechten met een modern randje én gemaakt van lokale, biologische producten. De gerechten zijn met smaak bereid en afgestemd op het seizoen, zodat het hotel optimaal gebruik kan maken van wat de natuur te bieden heeft. 

Lees meer

Restaurant De Buunderkamp

Een culinaire avond met seizoensspecialiteiten en bijpassende wijnen. Kom thuis in restaurant De Buunderkamp met een modern, maar toch warm karakter. Onze keuken biedt u een rijkelijk gevarieerde menukaart die maandelijks wisselt, maar de Klassiekers van het hotel blijven doorlopend op de menukaart.

Lees meer

Activiteiten Wolfheze

Arnhem

In Arnhem vindt u de ultieme combinatie tussen een bruisende stad en een bosrijke omgeving, waar het rustig is. In de binnenstad is het heerlijk vertoeven en kunt u uitgebreid shoppen bij de talloze winkels en boetieks. Culinair genieten of heerlijk ontspannen? Zoek dan één van de sfeervolle terrassen of lunchrooms op. Arnhem kent ook verschillende bezienswaardigheden, zoals Burgers' Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum

Dierentuinen

Een dagje dieren spotten? Bij Burgers' Zoo is er een grote diversiteit aan dieren. Tropische dieren vindt u in de mangrove en prachtige giraffen en jachtluipaarden in het Oost-Afrikaanse gebied van het park. Wanneer u met kinderen bent, is Ouwehands Dierenpark in Rhenen een prima keuze! Veel speelmogelijkheden, de vele shows en de reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen zullen een enorme indruk achterlaten bij de kinderen.

Musea

In de omgeving kunnen meerdere musea bezocht worden. In het nabijgelegen Oosterbeek beleeft u in het Airborne Museum, het enige slagveldmuseum van Nederland, de historie van De Slag om Arnhem. Tijdens een unieke experience wordt duidelijk dat vrijheid nooit vanzelfsprekend is! In het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem maakt u een reis door de afgelopen twee eeuwen. Bezoek authentieke gebouwen, bekijk de voorwerpen en luister naar ware verhalen.