Ontvang € 25 cadeau

Claim gratis uw Bilderberg Wintercheque t.w.v. € 25 om te besteden tijdens uw verblijf in ons hotel*

Met het Bilderberg WinterWeken arrangement verblijft u tussen 1 januari en 31 maart twee nachten inclusief ontbijt en culinair driegangendiner in één van onze 12 gastvrije hotels vanaf € 89 p.p. Claim nu uw gratis Wintercheque t.w.v. € 25 om te besteden tijdens uw verblijf in het hotel.

* Bij aanmelding geeft u toestemming om de Bilderberg nieuwsbrief te ontvangen. U kunt zich ieder moment weer afmelden. De Wintercheque is alleen te verzilveren in combinatie met het Bilderberg WinterWeken arrangement.

Wintercheque t.w.v. € 25

Kom ontspannen in één van onze 12 gastvrije en luxe hotels in Nederland en Duitsland, geniet van ons uitgebreide ontbijtbuffet, proef ons culinaire driegangendiner en besteed uw voucher t.w.v. € 25 aan bijvoorbeeld een lunch, fles wijn, late check-out of wellness behandeling.

Alles over de WinterWeken

Culinair driegangendiner

Boekt u het Bilderberg WinterWeken Arrangement, dan staat er op de dag van aankomst een heerlijk driegangendiner voor u klaar. Speciaal voor u bereid met verse ingrediënten en seizoensproducten door de chef-kok en zijn team.

Luxe en comfort

In het hotel komt u helemaal tot rust. De meeste hotels beschikken over een gezellige hotelbar en restaurant, een binnenzwembad, sauna of fitness. Diverse hotels hebben daarnaast een Wellness Centre waar u kunt genieten van beautybehandelingen.

€ 25 Wintercheque

Alleen tijdens de Bilderberg WinterWeken ontvangt u een Wintercheque van € 25. Deze kunt u tijdens uw verblijf besteden in bijvoorbeeld de bar, het restaurant of het Wellness Centre. Maar ook een fles wijn op uw kamer of een upgrade is mogelijk!

Claim uw €25 Wintercheque

En ontvang uw € 25 voucher om te besteden tijdens uw Bilderberg WinterWeken verblijf. Bij aanmelding schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.