Een vuurwerkvrij oud en nieuw bij Bilderberg

Vier de jaarwisseling in alle rust in een van onze vuurwerkvrije hotels

De laatste dag van het jaar staat in het teken van gezelligheid, oliebollen en vuurwerk. Maar een vuurwerkvrije jaarwisseling kan ook heerlijk zijn. Daarom heeft Bilderberg dit jaar een aantal vuurwerkvrije hotels. Wilt u dit jaar de jaarwisseling in alle rust doorbrengen en/of neemt u graag uw huisdier(en) mee? Kom dan overnachten in één van onze vuurwerkvrije hotels op de Veluwe.

Vuurwerkvrije hotels

Hotel 't Speulderbos

Het leukste familiehotel van Nederland is tijdens de jaarwisseling omgetoverd tot een waar winterparadijs en vuurwerkvrij. Bij aankomst wordt u ontvangen met warme chocolademelk of glühwein en warme oliebollen of een lekkere appelflap. De avond begint met een culinair diner in ons vernieuwde restaurant. Om het nieuwe jaar in te luiden is er om twaalf uur een feestelijke toast.

Boek nu

Résidence Groot Heideborgh

Vier dit jaar een vuurwerkvrije jaarwisseling midden in de natuur en ervaar het mooie winterlandschap van de Veluwe. Bij aankomst wordt u ontvangen met warme chocolademelk en glühwein. De avond begint met een luxe buffet en u kunt van vijf uur ’s avonds tot twee uur ‘s nachts genieten van dranken inclusief*. Onder begeleiding van een DJ sluiten we 2018 feestelijk af.

* Dit zijn dranken uit het Hollands assortiment.

Boek nu

Neem uw huisdier mee

Voor veel dieren is een vuurwerkvrije jaarwisseling prettig. Uw huisdier is van harte welkom bij Hotel 't Speulderbos en Résidence Groot Heideborgh. De kosten hiervoor zijn 25 euro per nacht.

Vuurwerkvrije arrangementen