Geef een mooi vooruitzicht cadeau

Bestel een Bilderberg cadeaucard en reserveer uw overnachting wanneer u dat wilt

Een mooi vooruitzicht houdt u op de been. Zeker nu. Daarom heeft Bilderberg een cadeaucard waarmee u vrienden, familie of relaties een hart onder de riem steekt. Met deze cadeaucard boekt u eenvoudig een overnachting, arrangement of culinair diner in één van onze hotels. Weten dat u straks kunt genieten van de natuur, het strand of de stad in een ambiance vol luxe, romantiek en wellness. Wie wil dat nou niet?

  • Keuze uit overnachting met ontbijt of cadeaucard met vrije waarde
  • Makkelijk betalen via iDeal
  • 3 jaar geldig
  • Verstuur direct naar de ontvanger
  • Ontvang binnen 5 werkdagen in huis

Onze cadeaucards

Een mooi vooruitzicht voor iedereen die van genieten houdt

Cadeaucard met waarde

€ 25 - € 500

De Bilderberg Cadeaucard is vrij te besteden bij alle Bilderberg hotels, restaurants en Wellness Centres van Bilderberg, met uitzondering van Bilderberg Bellevue Hotel Dresden. Elk bedrag tussen € 25 en € 500 is mogelijk.

Bestel uw Cadeaucard

Cadeau Arrangement

€ 109

Met het Bilderberg Cadeau Arrangement Voor Twee geniet u van een overnachting inclusief uitgebreid ontbijt en welkomstdrankje. Geldig bij alle Bilderberg hotels, met uitzondering van Bilderberg Bellevue Hotel Dresden.

Bestel uw arrangement

Een mooi vooruitzicht

Bilderberg heeft een passie voor gastvrijheid. Onze hotels in Nederland en Duitsland bevinden zich op unieke locaties, en onze liefde voor goed eten is aanstekelijk. Wanneer wij samen het normale leven weer oppakken, verwelkomen wij u dan ook graag voor een ontspannen overnachting en heerlijk diner.