Dag van het Kasteel

Kom naar de open dag van Kasteel Vaalsbroek

Nieuwsgierig naar wat Kasteel Vaalsbroek allemaal te bieden heeft? Kom dan naar de Open Dag op maandag 10 juni op het prachtige landgoed van Kasteel Vaalsbroek. Compleet met een streekproductenmarkt, rondleidingen en vermaak voor jong en oud. Tijdens deze dag kunt u naar het landgoed komen wanneer het u schikt. Aanmelden is niet nodig.

  • Rondleidingen door het kasteel en over het landgoed
  • Streekproductenmarkt
  • Activiteiten voor kinderen
  • Wandelroutes op & rondom het landgoed
  • Gratis entree & gratis parkeren

Voor wie?

De Open Dag is voor iedereen. Dit is de kans om het kasteel en het prachtige landgoed te ontdekken, met het gezin, uw partner of met vrienden. Geniet van een ontspannende en inspirerende pinkstermaandag.

Wat?

Tijdens de Open Dag zijn er rondleidingen door het kasteel en over het landgoed, is er een streekproductenmarkt met o.a. Limburgse wijnen, kazen, streekfruit, ambachtelijke broden, honing, stroop, gedistilleerd, chutney’s en jam, Italiaanse specialiteiten, specerijen, chocolade & bonbons, olijven en zeepjes en zijn er diverse activiteiten voor kinderen.

Wanneer?

De Open Dag vindt plaats op Pinkstermaandag 10 juni bij Kasteel Vaalsbroek van 11:00 uur tot 16.00 uur. Entree en parkeren is gratis.

Kasteel Vaalsbroek

Kasteel Vaalsbroek in Vaals is een prachtig gelegen hotel op een landgoed van 18 hectare in het schilderachtige Limburgse heuvellandschap, dichtbij het Drielandenpunt, Maastricht en Aken. Het hotel biedt een uitgebalanceerde mix van ontspanning, stedelijke inspiratie en landelijke rust op hoog niveau.