Sprookjesachtig dineren bij Kasteel Vaalsbroek

Culinair dineren in een sprookjesachtige omgeving? Bij Kasteel Vaalsbroek kunt u genieten van een kasteeldiner in één van onze historische ruimtes of een barbecue met uitzicht op ons prachtige landgoed. Reserveer van te voren uw tafel in verband met beperkte beschikbaarheid!

  • Bourgondische barbecue
  • Intiem Kasteeldiner
  • Ieder weekend
  • Op reservering

Kasteeldiner

Een unieke ervaring in authentieke sfeervolle ruimtes

Waan uzelf in de 18de eeuw en geniet van ons rijkelijke diner in de historische ruimtes van het Kasteel Vaalsbroek. Proef de culinaire gerechten en voel uzelf de koning te rijk op ons prachtige landgoed. Voorafgaand aan het diner kunt u deelnemen aan een bijzondere rondleiding waarin Kasteel Vaalsbroek u mee terug neemt in de tijd en u alles vertelt over de rijke historie van het landgoed. Wij ontvangen u graag tussen 18.30 uur en 19.00 uur aan tafel voor het diner.

Prijs: € 42,50 per persoon (dranken niet inbegrepen).                                                                  

 

Waar?

Altijd al willen ervaren hoe het is om in een kasteel te dineren? Het Kasteeldiner vindt plaats in de historische ruimtes van Kasteel Vaalsbroek. In deze kleine intieme kamers proeft u de beleving van een kasteeldiner zoals in de 18e eeuw.

Wat?

Geniet van heerlijke culinaire gerechten. Het kasteeldiner bestaat uit drie gangen, waarvan de voorgerechten en de desserts in buffetvorm zullen zijn. Het hoofdgerecht zal aan tafel geserveerd worden in één van de historische ruimtes van het kasteel.

 

Wanneer?

Het kasteeldiner vindt elke zaterdag plaats op aanvraag en naar beschikbaarheid. De rondleiding over de rijke historie van het kasteel start bij de receptie om 17.30 uur. Aansluitend volgt het Kasteeldiner.

4 season BBQ

Bourgondische barbecue op een prachtige locatie

Geniet van een heerlijke bourgondische barbecue in ons kasteel. Het knetterende vuur van een vuurkorf, uitzicht op het prachtige landgoed en een varken aan het spit zorgen voor een ongekende sfeer. De barbecue is zowel buiten als binnen, dus ook bij slecht weer zit u lekker warm. Reserveer van te voren uw tafel in verband met berperkte beschikbaarheid.

Prijs:                                                                                                                                                                                                               € 32,50 per persoon (inclusief aperitief en dessert)
€ 24,50 per persoon (exclusief dranken en dessert)

 

Wat?

Binnen dit arrangement geniet u van heerlijke gerechten van onze barbecue. Eerlijk vlees, lokale verse producten en topkwaliteit wijnen zijn rijkelijk aanwezig.

Waar?

Geniet van een heerlijke avond op ons landgoed. De barbecue vindt plaats op de binnenplaats of één van onze sfeervolle terrassen. U kunt ervoor kiezen om buiten of binnen te dineren, dus ook bij slecht weer zit u lekker warm en droog.

Wanneer?

De barbecue vindt elke vrijdag plaats op aanvraag en naar beschikbaarheid. Wanneer u wenst deel te nemen aan de barbecue ontvangen wij u graag tussen 18.30 en 19.00 aan tafel.