Ontdek Scheveningen

3 verrassende tips voor uw bezoek aan Scheveningen

Vakantie in eigen land. Overnacht in het vernieuwde Europa Hotel en geniet van het heerlijke uitgebreide ontbijtbuffet. Kom uitwaaien op het strand van Scheveningen en bezoek in de avond Aida de musical. Maar Scheveningen en haar omgeving heeft nog meer te bieden. Lees hier over bezienswaardigheden en activiteiten in en rondom deze badplaats, waar u misschien nog niet eerder over heeft gelezen. De mogelijkheden zijn oneindig, maar het vakantiegevoel is nooit ver weg. 

  • 198 stappen naar het strand
  • Compleet vernieuwd hotel
  • Combineer een bezoek aan Scheveningen met Den Haag

3x verrassend Scheveningen

Het Europa hotel kent een veelzijdige ligging in Scheveningen nabij Den Haag. Komt u overnachten bij ons, dan hoeft u zich geen moment te vervelend. Geniet van het strand, ontdek Scheveningen of bezoek bijvoorbeeld het Binnenhof in Den Haag. Hieronder geven we drie tips voor een verblijf in Scheveningen. 

1. Ontdek de bruisende natuur

Bilderberg Europa Hotel Scheveningen is slechts 198 stappen verwijderd van het strand en de zee. Perfect om onder een parasol

2. Bezoek een museum

Genoeg op het strand gelegen of is het een regenachtige dag? Geen probleem. Er is genoeg te beleven. Scheveningen en Den Haag kent namelijk een bijzondere verzameling aan musea in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld het grootste schilderij van Nederland bij het Museum Panorama Mesdag of maak een uitstapje naar het Mauritshuis in Den Haag. Houdt u meer van moderne kunst? Dan is Museum Voorlinden een echte aanrader. U ziet daar o.a. het kunstwerk ‘Couple under an Umbrella’ van Ron Meuck. Geen fan van schilderijen of beeldhouwwerken? Dan spreekt het Fotomuseum Den Haag u misschien aan. Kortom, er is voor ieder wat wils.

3 AIDA de musical

Als u Scheveningen en de omgeving ontdekt heeft kunt u in de avond genieten van een musical. Disney's AIDA draait exclusief in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Beleef het aangrijpende liefdesverhaal van Aida in combinatie met een luxe hotelovernachting bij het Europahotel. Als u de volgende ochtend ontwaakt, kunt u genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Bent u benieuwd naar dit arrangement? Klik op de link hieronder voor meer informatie. 

 

Meer informatie

Compleet vernieuwd

Bent u geïnspireerd geraakt door alles van Scheveningen en omgeving te bieden heeft? Kom genieten van één van de 178 compleet vernieuwde kamers voor een nog comfortabeler verblijf. Ons team kijkt ernaar uit om u te verwelkomen tijdens uw bezoek!

Hulp nodig bij uw reservering?

Heeft u vragen over het reserveren van een familie arrangement of over uw bestaande reservering? Wij helpen u graag! Neem contact op met het hotel van uw keuze. 

  • Laagste prijsgarantie
  • Geen reserveringskosten
  • Geen creditcard nodig, u betaalt in het hotel

Neem contact op