Pasen bij Bilderberg

Samen genieten van een prachtig paasweekend.

Op 27 en 28 maart 2016 viert heel Nederland weer Pasen. Ook samen genieten van een heerlijke paasbrunch? Of een sfeervol weekend weg? Bij diverse Bilderberg hotels staat op eerste of tweede paasdag een luxe paasbrunch voor u klaar. En met onze speciale paasarrangementen overnacht u met z'n tweeën of het hele gezin tijdens Pasen in een sfeervol Bilderberg hotel. Kom ook Pasen vieren!

Dineren of brunchen

Verse producten vol smaak

Bij Bilderberg houden we van genieten. Verse producten vol smaak brengen onze gerechten tot leven. Ook met Pasen geniet u van culinaire diners en natuurlijk een uitgebreid ontbijt. Bijvoorbeeld met versgebakken broden, luxe beleg en natuurlijk verse paaseieren.

Kingstreet restaurant

Laat u op Eerste Paasdag verrassen door het gerenoveerde Kingstreet Restaurant. En combineer uw diner met een overnachting in Hotel De Keizerskroon.

Reserveer online

Restaurant de Kersentuin

Tweesterrenchef Stefan van Sprang verrast u Eerste Paasdag met een diner met flair in het compleet vernieuwde restaurant De Kersentuin in het Garden Hotel Amsterdam.

Reserveer online

De Kromme Dissel

Restaurant De Kromme Dissel in Heelsum is al 45 jaar met een Michelinster bekroond. Op Eerste Paasdag serveert het restaurant een bijzonder Paasdiner.

Reserveer online

Gastvrije hotels in heel Nederland

Bilderberg heet u welkom

Bilderberg heeft gastvrije hotels in heel Nederland. Omgeven door de Zuid-Limburgse heuvels, midden in de bossen van de Veluwe of heerlijk aan de kust. Ontdek uw favoriete hotel zelf!