Pasen bij Bilderberg

Samen genieten van een prachtig paasweekend.

Brunchen of overnachten met Pasen

Uitgebreid brunchen, heerlijk overnachten of er op uit met de hele familie met Pasen

Op 5 en 6 april 2015 viert heel Nederland weer Pasen. Ook samen genieten van een heerlijke paasbrunch? Of een sfeervol weekend weg? Bij diverse Bilderberg hotels staat op eerste of tweede paasdag een luxe paasbrunch voor u klaar. En met onze speciale paasarrangementen overnacht u met z'n tweeen of het hele gezin tijdens Pasen in een sfeervol Bilderberg hotel. Kom ook Pasen vieren!

Lauswolt 0014 Restaurant Heeren van Harinxma.jpg

Dineren of brunchen

Verse producten vol smaak

Bij Bilderberg houden we van genieten. Verse producten vol smaak brengen onze gerechten tot leven. Ook met Pasen geniet u van culinaire diners en natuurlijk een uitgebreid ontbijt. Bijvoorbeeld met versgebakken broden, luxe beleg en natuurlijk verse paaseieren.

Pasen met het hele gezin

Is voor u Pasen ook een echt familiefeest? Inclusief heerlijk ontbijten en samen op zoek naar de verstopte paaseieren? Met het Bilderberg arrangement 'Pasen met de familie' wordt Pasen voor iedereen één groot feest. Verblijf twee nachten in een kindvriendelijk hotel, geniet samen van een heerlijk diner (met kinderbuffet) en ga na het ontbijt of paasbrunch samen eieren versieren en verstoppen. Verschillende hotels bieden comfortabele familiekamers, een speelkamer en extra vermaak tijdens de paasdagen.

Meer informatie en prijzen

easter kid.jpg
bigstock-Senior-Man-and-woman-exercisin-41930227.jpg

Ontdek de lente met Pasen

Samen er op uit met Pasen? Geniet van de eerste zonnestralen en de ontluikende lente met een overnachting bij Bilderberg. Alle Bilderberg hotels bevinden zich op bijzondere locaties. Of u nu een bruisende stad wilt verkennen, of tot rust wilt komen midden in de natuur. Met het Romantisch paasarrangement heeft u een dag beschikking over fietsen om volop van de lente te genieten.

Meer informatie en prijzen

7107 achteraanzicht hotel Kasteel Vaalsbroek.jpg

Gastvrije hotels in heel Nederland

Bilderberg heet u welkom

Bilderberg heeft gastvrije hotels in heel Nederland. Omgeven door de Zuid-Limburgse heuvels, midden in de bossen van de Veluwe of heerlijk aan de kust. Ontdek uw favoriete hotel zelf!