Webinar: Hybride events

De beste voorbeelden, tips en oplossingen om ook jouw bijeenkomst hybride te maken

Maak je klaar voor hybride events

Hybride events combineren de kracht van live en de mogelijkheden van online. Van een fysieke bijeenkomst met online deelnemers tot verschillende locaties verbonden door middel van video. Het is dé oplossing om in deze tijd een veilig en succesvol event te organiseren. Ontdek hoe ook jij jouw event hybride kan maken met de beste voorbeelden, oplossingen en tips van onze experts. Meld je hieronder aan en ontvang de replay van het webinar Hybride Events.

Duur: 1 uur

Ontvang de replay van het webinar Hybride Events

We zijn ook een gaaf handboek aan het samenstellen. Een must have wanneer je voor het eerst met deze vorm van bijeenkomsten aan de gang gaat. Meld je hieronder aan en ook deze zullen we dan binnenkort met je delen.

Waarom je deze webinar niet mag missen?

Zelfs ervaren event organisers staan in deze tijd voor een uitdaging: hoe organiseer je een event dat voldoet aan de richtlijnen maar toch interactief, interessant en impactvol is? Hybride events zijn dé oplossing, maar vragen om een nieuwe aanpak. In deze webinar leer je in 1 uur:

  • Wat hybride events precies zijn
  • Waar je aan moet denken wanneer je een hybride event organiseert
  • Welke technische uitdagingen - en oplossingen! - er zijn
  • Waarom de hybride events die we gehost hebben de hoogste waardering ooit haalden
  • Hoe jij succesvolle hybride events kan organiseren

We vertellen hoe andere organisaties hybride events inzetten om hun bereik, samenwerking en resultaat te vergroten. Samen met onze AV Partner WAVRU laten we precies zien hoe een hybride event werkt. Aan het einde gingen we tijdens een Q&A in op al jullie vragen.

Ontmoet onze experts

Anouk Keurentjes

Anouk is de hybride event expert van Bilderberg. Zij kan je precies vertellen wat er mogelijk is bij onze hotels én denkt met je mee over oplossingen die jouw event nog beter maken. Anouk neemt je in het webinar mee langs alle tips en tricks.

Ivo Jongeling

WAVRU is onze partner op het gebied van beeld en geluid. Beeldtechnicus Ivo Jongeling weet alles over videoverbindingen, geluidsinstellingen en meer. Tijdens het webinar laat hij zien wat er mogelijk is en hoe dit eruit ziet.

Bilderberg: gastvrije locaties voor meetings en events

Op zoek naar een meetinglocatie waar je de ruimte hebt om bij elkaar te komen? Waar er rekening is gehouden met anderhalve meter afstand, maar je nog steeds een warm welkom kan verwachten? Bilderberg is klaar om je te ontvangen! Ontdek onze aangepaste meetinglocaties én onze inspirerende oplossingen. 

Bekijk onze eventlocaties