De Bilderberg Conferentie

Jaarlijkse conferentie van VNO-NCW bij Hotel De Bilderberg

Ieder jaar verwelkomt Hotel De Bilderberg in Oosterbeek ruim 400 vooraanstaande gasten uit het bedrijfsleven tijdens de Bilderberg Conferentie van VNO-NCW. Ontdek hoe hét conferentiehotel van Nederland dit tweedaagse event tot in de puntjes verzorgt.

Bilderberg in beeld: VNO-NCW Bilderberg Conferentie 2016

Ruim 400 gasten, een uitgebreid lunchbuffet op drie locaties in het hotel, een culinair diner met honderden couverts en diverse conferentieruimtes met live verbinding; er komt heel wat kijken bij het organiseren van een groot zakelijk event. Samen met de organisatie van de Bilderberg Conferentie van VNO-NCW bereidt Hotel De Bilderberg het tweedaagse evenement al maanden nauwgezet voor. Alle wensen voor het diner, de techniek en persoonlijke service worden in kaart gebracht. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Van chefkok tot parkeerhulp; iedereen weet wat van hem of haar verwacht wordt. Want perfectie zit in de details. Why settle for less?

Ontdek het vernieuwde Hotel De Bilderberg

Prinsheerlijk vergaderen. Het is een term die ooit ontstaan is bij Hotel De Bilderberg, het hotel dat door prins Bernhard werd uitverkoren als basis voor de eerste Bilderberg conferentie. Nog steeds is Hotel De Bilderberg in Oosterbeek de plek om te verblijven, zakelijk of recreatief. Het statige hotel ademt geschiedenis, is prachtig gelegen in de Veluwse bossen en biedt haar gasten persoonlijke aandacht en de keuze uit meerdere restaurants. Hotel De Bilderberg heeft bovendien een prachtig meeting centre, met volledig vernieuwde en inspirerende zalen. Het nieuwe bijeenkomen begint bij Hotel de Bilderberg. 

Lees meer

Zakelijke events bij Bilderberg

Wat is voor ú belangrijk bij het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst? Prettige vergaderruimtes voorzien van razendsnel Wifi, een heerlijke lunch of diner tot in de puntjes verzorgd, of persoonlijke service van begin tot eind? De 18 bijzondere locaties van Bilderberg bieden de perfecte basis voor iedere vergadering, training of evenement. Van hotels midden in de stad tot midden in de natuur, en van locaties geschikt voor 5 tot 1500 personen. Maar vooral: vergaderlocaties waar kwaliteit het verschil maakt. Bijvoorbeeld dankzij onze Maître B’, die voor u klaar staat zodat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Dat is de on-top service van Bilderberg.

Lees meer