Welkom medewerker van Incotec

Hier vindt u meer informatie over de ontvangen cadeaucards en hoe ze te verzilveren

Incotec heeft u iets speciaal geschonken: de mogelijkheid om even samen te genieten! En daar is Bilderberg dé ideale plek voor. Het cadeau bestaat uit 2 cadeaucards die gebruikt kunnen worden voor 2 overnachtingen bij Bilderberg. Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw reservering te maken. 

  • Uw Cadeaucards zijn 3 jaar geldig
  • Keuze uit alle Bilderberg hotels in Nederland
  • Niet te verzilveren in Bilderberg Bellevue Hotel Dresden

Bekijk onze Bilderberg locaties

Verspreid door heel Nederland op de mooiste plekken

Bilderberg heeft 11 prachtige hotellocaties in Nederland. Als u graag het strand op zoekt, dan is het Europa Hotel in Scheveningen een absolute aanrader. Onze hotels op de Veluwe lenen zich uitstekend voor urenlange boswandelingen of fietsroutes, waarbij de twee hotels in Garderen echt in het bos liggen. Wilt u het buitenland in eigen land ervaren? Dan is Kasteel Vaalsbroek in Vaals ontzettend geschikt. Dit hotel ligt op een landgoed van 18ha, vlakbij het Drielandenpunt. Waar we u ook mogen verwelkomen, u kunt rekenen op een unieke ervaring. Meer informatie over al onze hotels vindt u hier.

 

Namens Incotec en Bilderberg wensen wij u een fantastisch verblijf toe in één van de Bilderberg hotels.

 

Verzilver uw Cadeaucards

Maak hier uw reservering

Het Bilderberg Luxe Cadeau Arrangement Voor Twee

Hiermee geniet u van een welkomstdrankje, een driegangendiner met bijpassend wijnarrangement (3 glazen), een overnachting in een comfortabele hotelkamer en Het Bilderberg Ontbijt. 

Verzilver hier uw Cadeaucard

Het Bilderberg Cadeau Arrangement Voor Twee

Deze Cadeaucard geeft u recht op een welkomstdrankje, een overnachting in een comfortabele hotelkamer en Het Bilderberg Ontbijt.

Verzilver hier uw Cadeaucard

Let op: U hoeft de twee Cadeau Arrangementen niet tegelijkertijd te reserveren, zo kunt u twee keer gaan genieten van een verblijf in een van de Bilderberg hotels. Wilt u de Cadeau Arrangementen aansluitend aan elkaar reserveren? Kijk dan in beide reserveringsprocessen of het hotel van uw voorkeur beschikbaar is op de door u gewenste datum. U dient dan namelijk wel 2 losse reserveringen te maken. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met het hotel van uw voorkeur via de telefoon of e-mail. Onze medewerkers helpen u graag. Klik hier voor alle contactinformatie van de Bilderberg hotels.

Algemene voorwaarden

  • De Cadeaucard is niet inwisselbaar tegen contanten
  • Uw boeking is op basis van beschikbaarheid

Hulp nodig?

Vragen over het verzilveren van uw Cadeaucard? Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@bilderberg.nl. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

  • Op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur
  • Binnen één werkdag reactie

Neem contact op