Bilderberg Hotel De Klepperman

Intiem, centraal gelegen en authentiek; sfeervol overnachten nabij Amersfoort.

Bekijk alle foto's

Trouwen nabij Amersfoort

 • 140 dinergasten

 • 300 feestgasten

 • Officiële trouwlocatie

 • Buitenmogelijkheden feest

 • Eventplanning

 • Bruidssuite aanwezig

In drie prachtige gelegen en in authentieke stijl gerestaureerde Zuid-Veluwse boerderijen in Hoevelaken vindt u trouwlocatie Bilderberg Hotel De Klepperman. In dit decor in de omgeving van Amersfoort, nabij Barneveld en Hoevelaken, waant u zich even helemaal terug in de tijd. Eenmaal achter de boerderijgevels treft u een modern en eigentijdse trouwlocatie waar authenticiteit en hedendaags comfort prima samengaan. Dit is een trouwlocatie waar u met liefde uw huwelijk bezegelt.

Trouwbeleving

Regelmatig vindt er een trouwbeleving plaats bij Hotel De Klepperman nabij Amerfsoort. Ook vinden er 'Real Life Ceremonies' plaats. Hoe zo'n ceremonie er aan toe gaat, laten we u graag zien in deze video.

De mooiste dag van hun leven

Zij beleefden hun trouwdag al bij Hotel De Klepperman

Ongekende service met een glimlach

'Wij hielden onze ceremonie in een sfeervolle ruimte welke ons deed denken aan een oude boerderij. Bijna al onze gasten bleven slapen in Hotel De Klepperman en we hebben samen met hen genoten van ieder mogelijk moment. De medewerkers van Bilderberg hielpen ons met ongekende service waarbij altijd een een glimlach aan te pas kwam, zelfs tijdens onze speciale verzoeken. Een speciale dank aan Jorien voor haar ongelooflijke geduld en efficiency, we hebben alles in minder dan drie maanden voor elkaar gekregen. Onze trouwdag was meer dan perfect!'

Foto: LNRD photography

Een absoluut onvergetelijke dag

'Op 12 maart 2016 zijn we getrouwd in Bilderberg Hotel De Klepperman. Wij hebben de meest fantastische dag gehad, dankzij de geweldige zorgen van het hotel en haar personeel. Onze bruiloft had een paar specifieke wensen (het was een surprise bruiloft) en iedereen in het hotel deed zijn uiterste beste om aan onze wensen en verwachtingen te voldoen. Van onze eerste spontane bezoek aan het hotel, waarbij we werden rondgeleid door de chef-kok, tot aan de dag na ons feest, overal en altijd voelden we ons heel welkom en bijzonder. Onze bruiloft en het aansluitende feest met diner was tot in de puntjes verzorgd en al onze gasten waren ook vol lof over de ambiance van de locatie, kwaliteit van het eten en drinken en de professionaliteit van het personeel. Een absoluut onvergetelijke dag dankzij Bilderberg Hotel de Klepperman!'

Bruidspaar van Oije & Bollen

 

Highlights

Hotel De Klepperman

Officiële trouwlocatie

Bilderberg Hotel De Klepperman is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Nijkerk. Dat betekent dat u bij ons alle mogelijkheden heeft voor de invulling van uw huwelijksdag. Van huwelijksvoltrekking, receptie, diner tot aan een spetterend feest.

Ontzorgen

Wij nemen u graag alle zorg uit handen zodat u in alle rust kunt genieten zonder van locatie te wisselen. Onze sfeervolle ruimtes zijn royaal genoeg voor de ontvangst van maximaal 300 receptiegasten en 140 dinergasten. Bij mooi weer kunnen u en uw gasten terecht in onze patio of op ons terras De Brink.

Compleet arrangement

Na uw spetterende feest, intieme receptie of culinaire diner is het goed bijkomen in een van onze prachtige bruidssuites. Uiteraard hebben wij ook voor uw gasten 79 royale kamers. Heerlijk ontspannen na een geweldige dag en de volgende ochtend samen genieten van Het Bilderberg Ontbijt.

Trouwen vanaf € 4.999

Trouwen bij Bilderberg Hotel De Klepperman is genieten van begin tot eind. Een prachtige locatie en geweldige service. Geniet van een mooie ceremonie in De Patio Evelyn, een heerlijk driegangendiner voor 25 daggasten en een spetterend feest voor 100 avondgasten. En dat tegen een scherp budget van €4.999.

 • Uw hele trouwdag op 1 locatie
 • Trouwen in authentieke hoeves met een eigen sfeer en uitstraling
 • Persoonlijke begeleiding
 • Private Dining in sfeervolle ruimtes
 • Officieel Huis der Gemeente
 • Feestavond inclusief drankjes en warme & koude bitterhapjes
 • Bruidssuite aanwezig
 • Champagne ontbijt de volgende ochtend

U heeft dit complete arrangement al voor € 4.999* 

* deze aanbiedingsprijs is gebaseerd op 25 daggasten en 100 avondgasten.

Contact

Samen maken we jullie trouwdag onvergetelijk

Wilt u zelf graag trouwen in de buurt van Amersfoort Vraag direct meer informatie aan over trouwen bij Hotel De Klepperman en ontvang gratis de brochure 'Trouwen bij Hotel De Klepperman' (pdf). Binnen enkele werkdagen nemen wij contact met u op om uw wensen te bespreken. Zelf al vragen? Bel 033 253 41 20.