Hoevelaken

Gastvrij dorp nabij Amersfoort

Hotel in Hoevelaken

Op zoek naar een hotel in Hoevelaken? Ontdek Bilderberg Hotel De Klepperman, een gastvrij hotel gelegen in het centrum van  Hoevelaken. Ontstaan vanuit drie gerestaureerde hoeves en nabij het gezellige Amersfoort en de Utrechtse Heuvelrug.

Hotel De Klepperman

Drie monumentale Zuid-Veluwse boerderijen vormen samen het karakteristieke Hotel De Klepperman. De Klepperman biedt een ongedwongen sfeer en heeft persoonlijke service tot een kunst verheven. Of u nou de natuur intrekt of het sfeervolle oude centrum van Amersfoort ontdekt, het is aan het eind van de dag heerlijk thuiskomen bij De Klepperman.

Meetinglocatie in Hoevelaken

Monumentale hoeve

Hoevelaken - Utrechtse Heuvelrug

  • 13 meetingruimtes
  • 79 hotelkamers
  • Tot 200 personen
  • Centraal gelegen

Drie monumentale boerderijen, nabij Amersfoort, vormen samen het karakteristieke Hotel De Klepperman in Hoevelaken. Een plek waar ongedwongen sfeer en persoonlijke service tot een ambacht zijn verheven.

Meer over deze locatie

Hotel arrangementen in Hoevelaken

Over Hoevelaken

Hoevelaken is geografisch gezien het middelpunt van Nederland. De Utrechtse Heuvelrug maakt dat de omgeving zeer natuurrijk is met prachtige bossen en verschillende heuvels. Dit nodigt uit om een lange wandeling te maken of een prachtige fietstocht. Hoevelaken is ideaal gelegen om een bezoek te brengen aan het bruisende Amersfoort of Utrecht.

Restaurant Hoevelaken

't Backhuys

In ’t Backhuys vinden we dat gerechten lekker, puur en eerlijk moeten zijn. Daarmee bedoelen we dat het bijzonder moet smaken en dat het, zoveel mogelijk, zonder schade voor de leefomgeving, het dierenwelzijn en de gezondheid moet worden geproduceerd. Zo zijn en blijven we op zoek naar mooie producten uit onze directe omgeving.

Activiteiten Hoevelaken

Wijngaard Nijkerk

Op Landgoed Slichtenhorst in Nijkerk is Wijngaard De Breede Beek prachtig gelegen. Door speciale druiven rassen is het mogelijk om in het Nederlandse klimaat op duurzame wijze druiven te telen en daar goede wijnkwaliteit van te realiseren. Ontdek de Nederlandse wijnen tijdens een wijnproeverij of een speciale WijnFestiviteit!

Amersfoort

Bezoek Amersfoort en ontdek haar historische charme. Amersfoort is een gezellige stad waar u altijd kunt genieten, of u nu door de binnenstad aan het wandelen bent of aan het winkelen. De vele terrassen en horecagelegenheden nodigen uit voor een heerlijke lunch of diner.

Dolfinarium

Een dag Dolfinarium Harderwijk zal garant staan voor een ervaring vol ontdekkingen en ligt slechts een kwartier rijden van Hotel De Klepperman! Het Dolfinarium heeft een enorm groot aanbod aan zeezoogdieren, en is zelfs het grootste zeezoogdierenpark van Europa.