Bilderberg Hotel Klein Zwitserland

Ontspannen luxe in rustige omgeving met fameus toprestaurant.

Bekijk alle foto's

De Kromme Dissel

Telefoon: 0317 - 313 118

E-mail: klein-zwitserland@bilderberg.nl

www.krommedissel.nl

Al 47 jaar op rij bekroond met Michelinster

Het restaurant De Kromme Dissel behoort al jaren tot de Nederlandse toprestaurants en wordt sinds 1971 bekroond met een Michelinster. Sfeervol ondergebracht in een authentieke Oud-Saksische boerderij naast Bilderberg Hotel Klein Zwitserland. Hier komen ambiance en kwaliteit van de keuken op verrassende wijze samen. Onder leiding van chefkok Tonny Berentsen laat de keukenbrigade van De Kromme Dissel u keer op keer proeven hoe creativiteit en passie smaken. Op de kaart vindt u klassieke gerechten met een Franse basis en een moderne twist. Daarnaast kunt u kiezen voor een wisselend creatief zevengangenmenu, bereid met pure ingrediënten en passend bij het seizoen. Komt u met een groter gezelschap, dan geven wij u alle ruimte in onze speciale stijlkamer. Lees meer.

Openingstijden

Lunch: Wo t/m Vr 12:00 - 14:00
Diner: Di t/m Za 18:00 - 22:00
Zo & Ma Gesloten
Vakantiedagen Openingstijden

Reserveren

Telefoon 0317 - 313 118
klein-zwitserland@bilderberg.nl

Reserveer nu online

47 jaar Michelinster

Met trots draagt De Kromme Dissel al 47 jaar op rij een Michelinster.

Opgenomen in de Lekker 500

De Kromme Dissel staat genoteerd op nummer 54 in de Lekker 500 gids van 2018.

GaultMillau

De Kromme Dissel heeft bij GaultMillau editie 2018 16 punten behaald.

De Kriekel

Telefoon: 0317 - 319 104

E-mail: klein-zwitserland@bilderberg.nl

Restaurant dat rust en warmte ademt

Gerechten bereiden met respect is de kernkwaliteit van restaurant De Kriekel. Er wordt gebruik gemaakt van klassieke methoden, maar met volop moderne invloeden. De keukenbrigade laat zich bij de samenstelling van de kaart inspireren door de seizoenen en dagverse producten. Kies een overheerlijke en bijpassende wijn uit het gevarieerde aanbod met enkele onbetwiste toppers. Het restaurant ademt rust en warmte en er hangt een gezellige, informele sfeer. Of u nu met uw partner bent of met een groter gezelschap, het gastvrije team van de Kriekel heet u van harte welkom.

Openingstijden

Ma t/m Zo 18:00 - 21:30

Reserveren

Telefoon 0317 - 319 104
klein-zwitserland@bilderberg.nl

Reserveer nu online

De kookboeken

van De Kromme Dissel

Elementen

In Elementen, het eerste boek van De Kromme Dissel en uitgegeven in 2012, staat de zoektocht naar de beste, puurste en eerlijkste producten centraal. De Kromme Dissel geeft een kijkje in haar filosofie en neemt je mee naar haar leveranciers aan de hand van mooie verhalen en bijzondere recepten.

Bestel Elementen

Inspiratie

Als vervolg op Elementen laat het keukenteam van De Kromme Dissel u in het boek Inspiratie zine hoe uiteenlopende gerechten tot stand zijn gekomen. Met bijzondere anekdotes, spectaculaire foto's en heerlijke recepten laten zij u proeven van de creatieve sfeer in de keuken.

Bestel Inspiratie

Combineer uw overnachting en diner

 • Het Kromme Dissel Arrangement

  Hotel Klein Zwitserland 1 nacht

  Dineren in het met Michelinster bekroonde restaurant De Kromme Dissel inclusief overnachting in Hotel Klein Zwitserland.

  Vanaf € 362,50 Prijsoverzicht
  per verblijf met 2 personen

  Meer informatie